Mihailo78
Član
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/54...-otac-grlio-devojcicu-posle-hapsenja-otmicara
Sve se dobro završilo...
Sve se dobro završilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo mi je sva ta priča sumnjiva...
Što će helihopter kružiti oko aerodroma pa nije to avion,može se spustiti bilo gde...na njivu,na stadion,pa na VMA ima heliodrom,mogao je otići i do vojnog aerodroma Batajnica,bilo gde gde su bolji uslovi....
već kružio na Surčinu dok nije nestalo goriva
Naravno,ako su ti ljudi stradali to je strašna tragedija
To je stvarno milina gledati! Svako stablo je identicno, a sto se redova tice, to i da ne komentarisem.Kad se krene od Vince prema Stragarima (ne mogu da se setim imena sela) koliko samo vocnjaka ima...
A pa neka je onda SA SREĆOM! Neka brak traje duže nego taj plug!!!Pre dva, tri dana prolazim kroz Vincu kraj Topole. Vocarski kraj, pa naidjoh na dva primerka ko zna kog modela. Morao sam da stanem i da ga uslikam.
A i malo sam se zenio ovih danapa sam molio zenu i fotografa da odemo do jednog starog pluga u centru Kragujevca da se i tu uslikamo pored njega. Nemam jos uvek slike u punoj rezoluciji od fotografa, ali vidi se plug ipak
![]()
Marko, stvarno si bolesnik. Covek, zena, svatovi, a' ne slikas se - kao normalni ljudi - u parku ili slicno, vec poziras pored pluga...
Stvarno imas tolerantnu zenu. Sa srecom!![]()
![]()
Ziva istina. Cekao sam slike u punoj rezoluciji, al nikako da ih docekam, pa okacih ove koje sam imaoP.S , jel to stvarno ili zezanje ?
Oralo se lepo posle svadbe. Bebac je na putu. Sedmi mesec u tokuNiste znali da se mora dobro orati posle zenidbe?![]()
Još malo pa berbaOralo se lepo posle svadbe. Bebac je na putu. Sedmi mesec u toku![]()