Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vojo(Kostunica) ti li si?Verovali ili ne ja sam jos uvek neobavesten
Znam da je gospodin Panonstib banovan, ali nemam pojma ko se kome zamerio i zasto, ako moze neko da me obavesti u kratkim crtama.
Onda ne bih bio iskren,imam stroge kriterijume koga tako zovem
@mucobieno, i ja idem sa tobom u paket ne obavijestenih. Bilo bi lijepo kada bi nam neko objasnio sta se zapravo desilo sa Panonom, zasto je uklonjen sa foruma (ili mozda ne bi)?Verovali ili ne ja sam jos uvek neobavesten
Znam da je gospodin Panonstib banovan, ali nemam pojma ko se kome zamerio i zasto, ako moze neko da me obavesti u kratkim crtama.
. jer ako treba biti u društvu vas polupismenih, retardiranih, umobolnih stvarno mi je čast da napustim ovo uredništvo, a i sam forum.
Mada sam dosta clanova podelio moj stenogram rasprave sa njim,gde je svog dobrog drugara isto tako lepo "pohvalio",samo sto nije ni bio svestan,da cu isto to proslediti njegovom drugu.
Druže,hoćeš li i meni dati 100e ako ti skrenem nekad u gostePrvo, Panostib je dosao u Kladovo da mene poseti, posto se vec duze vreme cujemo. Bili su u Negotinu da provere dva kombajna pa su usput dosli do mene i naravno proverili i moja dva.
A sada jednu stvar da vam kazem. Kako vidim smeta vam taj covek, ali verovatno zato sto vas je ovde tako spustio da niste znali gde ste. Meni je on mnogo pomogao u nekim stvarima i pomocice mi uvek. Vidim da cete od ovog foruma da napravite CIRKUS. Kada se postave neka ozbiljnija pitanja, nema ko da odgovori. A dok je on bio tu, svi su dobilli odgovor, na postavljena pitanja.
Mozemo zajedno bice 200 evrica i za gorivo i za pivo i pecenje.Druže,hoćeš li i meni dati 100e ako ti skrenem nekad u goste