paorpaor
Član
Cenzura vremena. Bice onako kako nam on kaze.Зашто пола сајтова са метеоролошким прогнозама не ради? Ради можда сајт од хид. мет. завода а остали попут yubc.net са вишедневним прогнозама не раде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cenzura vremena. Bice onako kako nam on kaze.Зашто пола сајтова са метеоролошким прогнозама не ради? Ради можда сајт од хид. мет. завода а остали попут yubc.net са вишедневним прогнозама не раде.
http://istinoljublje.wordpress.com/
ЗБОГ ОВЕ БРАНЕ СЕ НЕЋЕМО СИГУРНО НИКАДА КАЈАТИ !?!
Истина о потапању Обреновца пробијањем испуста на недовршеној брани „Стубо-Ровни“ – данас испред општине Ваљева
Prvo si se hvalili ,sada beže od odgovornosti
U estoniji je pala vlada zato što se srušio tržno centar a ovde će izgleda da odgovara mali "Đokica"
Ja imam drugacija saznanja o HAARP. I sam naslov sajta kaze ludi svet. Dovoljno govori opsirnije veceras.
Ne dižem ja dževu .Ako je tako onda da ti poverujem ,novine svašta pišu ,pošto si odatle postavi negde snimak da opovrgneš sva ta pisanja i komentare ,da uveriš javnost pa nek odgovara onaj ko je postavio taj tekst i snimke.Mene samo brine to ako je sve to istina,ko će snositi odgovornost. A evo šta piše
Ево, како… Ваљевски властодржци, уплашени нивоом Колубаре која је претила продрети у град Ваљево, пошто затварачи на брани нису били у функцији, засули су отвор бране грађевинским материјалом у рану зору у четвртак 15.маја Истовремено, надали су се да промовишу предности своје јасно проблематичне бране Ровни, како би напокон превагнули и допринели њеном даљем финансирању и завршетку. И све ово – само на радост свом главном ментору Душану Михаиловићу који од својих масонских „повленских магли“ још одавно не види Бога и Вољу Божију, а, ево, наново се показује да не види, нити разуме, или можда и не хаје, ни за штету коју наноси народу србскоме.
Ево шта се десило… У зору у четвртак 15. маја багерима су, како сами кажу, „грађевинским материјалом“ запунили отвор на недовршеној брани Стубо-Ровни јер затварачи на брани нису били у функцији како би се ниво Колубаре у Ваљеву смањио, што је моментално постигнуто. Брана је почела да се пуни тај цео дан и сутрадан, у петак 16.5., до подне – када је притисак воде нагло пробио њихову вештачку запуну од грађевинског материјала и вода под великим притиском у капацитету пуног отвора од 65. кубика у секунди јер кренула да плави околна сеоска домаћинства низводно – ПАЗИТЕ -иако та иста домаћинства нису била поплављена ни при највећем нивоу Јабланице. Иначе, највећи природни бујични ниво тока Јабланице и Обнице је био у зору 15.5. и отада су оне биле у опадању јер су отвор бране засули грађевинским материјалом и снизили ниво Колубаре, потом се брана акумулирала све до петка нешто пре поднева када је брана пробила њихове нестручне чепове на испусту. Ово објашњава зашто Ваљево није мало више потопљено, јер су реке у опадању успеле у корито кроз град примити сву брзу воду из Ровни, али је зато катастрофално настрадао Обреновац који се није надао овоме. Већ разливена Колубара је додатним потстицајем новог таласа и огромне количине воде са бране Ровни прво делимично пробила насипе баш у петак увече када је додатна вода са Ровни стигла до Обреновца а у току ноћи талас који је лутао огромним разливеним пространством је суботњег јутра пред зору завршио у Обреновцу и затекао на спавању затечене и уснуле мештане. Како сведоче очевидци у суботу у зору вода у Обреновцу је из необјашњивих разлога за пола сата скочила два пуна метра. Пет милиона кубика којом су се хвалили са Ровни је завршило у Обреновцу, 5-6 милиона кубика је провалило и испразнило брану већ у раним поподневним часовима. Ето, тако је Обреновац утонуо у ову ноћну мору и не сањајући каква му се катастрофа припрема због несавесног поступања људи који пропагирају брану Стубо-Ровни, и то, безочно намећу свих ових деценија по сваку цену а све због свог личног и страначког интереса. Како смо сазнали у Обреновцу је прекључе један спасилац изјавио да су избројали дотад 220 удављених а да је број сигурно и енормно већи јер се вода тада још није била повукла и нису имали приступ.
Znas kako je rekla Milka Babovic: Tukizno plav zut i krut. Samo se vi zezajte al meni zasad ne fali ni dlaka sa glave.Petlu je od prosle ture kupljenih GMO pilica pocela brada sama da se uvija u devojacke pletenice , a od ove ture ima da mu naraste modro plava brada, pa ce da ga zovu plavobradi.
Pisao sam vec ranije da to jedan iz Ravnog prodaje pilice po bezvrednoj ceni i kako on tu vidi racunicu (ako ih ne hrani sa mesno kostanim brasnom iz kafilerija) ne znam niti mi ide u glavu. Ali ako covek tako radi i ima neku racunicu a da je sve ispravno, svaka mu cast
Znas kako je rekla Milka Babovic: Tukizno plav zut i krut. Samo se vi zezajte al meni zasad ne fali ni dlaka sa glave.
Onda si ti GMO peto kad imaš dlake a ne perjeZnas kako je rekla Milka Babovic: Tukizno plav zut i krut. Samo se vi zezajte al meni zasad ne fali ni dlaka sa glave.
Od rodenja.Onda si ti GMO peto kad imaš dlake a ne perje
Od rodenja.