Dobar dan forumasi.Ne mogu da verujem da postoji misljenje da se kod nas najbolje zivi...
![Sta :sta: :sta:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/what.gif)
U ovoj zalosnoj zemlji gde 80% ljudi nema posao a iako ga ima mora dobro da podmaze d.pe -da se gazda ne muci mnogo kadga uzjasi.Pa ovde bre zena ako je zaposlena ne sme da ostane trudna jer ce da popije otkaz (nece gazda da placa trudnicko bolovanje),ne smes da budes bolestan a iako jesi cuti i radi.Radimo kao crnci a primamo platu kao da smo Rumuni(od pre 20-tak godina-jer su Rumuni sada dosta razvijenija zemlja od nas).Mi smo jedina zemlja u Evropi gde je normalno da radnici strajkuju zbog neisplacenih zarada od prosle i od pre 5 godina.U svetu uglavnom ljudi strajkuju zbog najave da nece biti povecanja plate,zbog ukidanja nekih pogodnosti u sistemu a mi
robovi trazimo da nam se plati rad od pre 5 godina i socijalno osiguranje-beda! Ali zato je "drzava" tu ako slucajno kasnis sa nekom uplatom,porezom i slicno da ti posalje sudske izvrsitelje da te isteraju iz kuce ili stana,da ti uskrate i to malo zidova koje si krvavo stekao jer
drzava je DRZAVA i ona ne sme i nemoze da ceka!!! Imam troje dece i svakodnevno im pricam kako-ako im se ukaze povoljna prilika treba da odu sto dalje odavde,da im slucajno ne bi proradila nostalgija pa da pomisle da se vrate.Mozda i ovde nekada bude bolje ali ...istorija se ponavlja,opet ce se nekada pojaviti
"crvene brigade"![Lose ::lose:: ::lose::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/lose.gif)
i odosmo u......
Izvinjavam se admin-u tek sada vidim da je postavljena zabrana daljeg polemisanja,jos jednom izvinjenje.