Zarkov mali :)
Član
Da se pohvalim, prskano protiv komaraca, evo jedna fotka na blic slikana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar deo Nemacke teritorije jeste Srbija."Gospoda" Nemci su germanizovala Lužičke Srbe a ono sto nisu Germanizovali su jednostavno unistili.proglasimo teritoriju nemačke kao Nova Srbija
I oni su predali za restituciju,kao i ostali,kojima je imovina oduzetamerkalova nešto spominje povraćaj imovine nemcima koji su pobegli posle 2 s.rata
Kako da nisuI ja nesto spominjem pradedu i jednog i drugog i prababau. Nemci koji su otisli su obesteceni u naturi u Nemackoj.
Merkalova nešto spominje povraćaj imovine nemcima koji su pobegli posle 2 s.rata
Dobar deo Nemacke teritorije jeste Srbija."Gospoda" Nemci su germanizovala Lužičke Srbe a ono sto nisu Germanizovali su jednostavno unistili.
Slažem se sa tobom u potpunosti,dedine priče su bile u tom kontekstu,svidelo se to nekom ili ne,ali to istoriju i pravu istinu promeniti nećeNeka budem smešan. Znao sam unapred da se s braćom iz Šumadije ne vredi prepirati oko istorije jer vaši preci su tamo Nemce (ako uopšte) videli samo s one strane nišana, a naši preci ovde su živeli sa njima vekovima u slozi. Za svaku vašu priču o zločinima mi imamo priču kako su iste te Švabe koje smo mi kasnije proterali, čuvali Srbe po podrumima i tavanima... Ali eto, nećemo se nikad složiti i ja to prihvatam. Nisu svi te sreće da su istoriju mogli učiti i iz drugih izvora pored filmova o Prletu i Tihom.