Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce ujutru na poslu kaze drug albanac , nece da pijemo kafu zajedno jer sam mu pomerio spomenik. Malo se ljutio , ali ipak smo pili kafu.

Ok lik je bas iz tog grada i vidi to kao svoje , objasnio nam drugi albanac da je nemoguce graditi srpski spomenik na kosovu medju siptarima , i po njemu je to najnormalnije da je taj spomenik pomeren.

Sta je ti podrazumevas pod tim "podvuko"

...sta je bre DRAGANE normalno, sto u Americi ili u CH gde si ti; muslimani ne podignu spomenik OSAMA BIN LADENU !!!! Pa u kojoj normalnoj drzavi moze da radi ko sta oce, nedaju ti da sagradis bez odobrenja kucu u svom dvoristu, a kamo li teroristima spomenik, ma koja kafa sa njima, sa njima samo kroz .....:sta:

Dali ima neki clan foruma ,koji je zaposljen u nekom od ovih kombinata sto su prodati ???

Mozda se nisam dobro izrazio , daleko od toga da ja nekoga podrzavam. Od juce ujutru osecam se nekako oslobodilacki i ponosan sam na nasu zemlju. A kafu nemogu da pijem sa nemca , svajcarca ili francuza. Normalno da pijem sa kolegom iz Sabca (Milinko) i sa siptara jer sa njima radim na poslu.

Pozz evo i mene

- - - - - - - - - -

Pita supruga svog muža:
- "Dragi, kako da povećam grudi? Ali bez operacije, bojim se..."
Dragi:
- "Probaj se trljati toaletnim papirom!"
Draga:
- "Kako će to pomoći?!"
Dragi:
- "Ne znam, ali ti je sa guzicom čuda napravilo!!!"

Stella

- - - - - - - - - -

Dobro jutro..oblacno,tmurno

Kako su neki ljudi toliko dvolicni. Setimo se samo kako se Vucic kleo u Kosovo, a sad ce da saradjuje sa zemljom koja ga je priznala medju prvima.
Resenja za ove prostore je ATOMSKA BOMBA.

Па дај предлог где да се баци.
Још су више дволични ови који се боре за капитализам и ЕУ, а задржали би све комуњарске творевине, па чак и Устав. Итд.

Mozda ce biti nafte po povlascenijoj ceni.
Zeli da ulaze u niz drugih firmi, osim poljo kombinata.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh