Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SAD BI PSOVO ne smem dusko ce da me kazni i zato necu da mu posle bude zao
pozdrav dusko kako zdravlje
Dobro dosao nazad drugar!POzdrav svima.Imao sam neke problemcice tehnicke prirode,pa me nije bilo.Ako sam vam nedostajao,evo me opet![]()
POzdrav svima.Imao sam neke problemcice tehnicke prirode,pa me nije bilo.Ako sam vam nedostajao,evo me opet![]()
Poziv za vojni odsek,otkud sad to???odje mogu pisati
dobih danas da se javim u vojni odsek radi dobijanja ratnog rasporeda
a gde su vam sada profi vojnici dobijaju lupam 2 hilj kad ode u kopnenu zonu bezbednosti a kad sam ja bio 300 din
a gde su sada civilni vojnici koji su dobijali za svaki dan putni trosak da ciste ovcarnik kod sefova iz crvenog krsta
a gde su partiski clanovi koji rade u drzavnoj sluzbi
kad odem pitacu baju u vojnom odseku sta i kako
joooooooooooooooojjjjjjj
Mogla bi stvarno neka tema npr "ko je gde i kad bio u vojsci" ili nesto slicno... Ako ti je za utehu dok sam bio mladji i sposoban u rezervi sam imao raspored u "Samostalni vod sa odeljenjem diverezanata" Mos misliti kako mi je bilo. Vise sam bio na vezbama nego kod kuce.Mogla bi se lepa tema o tome otvoriti, hajd razmisli pa probaj neki naslov u cafeu.
![]()
Poziv za vojni odsek,otkud sad to???
- - - - - - - - - -
Mogla bi stvarno neka tema npr "ko je gde i kad bio u vojsci" ili nesto slicno
Dobro dosao druzePOzdrav svima.Imao sam neke problemcice tehnicke prirode,pa me nije bilo.Ako sam vam nedostajao,evo me opet![]()
Hvala druze,ziv bio.Dobro dosao druze...Zabrinusmo se za tebe.