Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Дакле ове назови новинаре би требало јавно шибати на трговима! Због њиховог сензационализма ово је чиста дезинформација која може успорити или чак и прекинути акцију. Чињеница је да новац још н и ј е прикупљен.
Док се не скупи и задњни долар новац није прикупљен.

Mozda je tih 500000 samo akontacija da se izvrsi prijem u bolnicu i da se devojcica sprema za operaciju a ostatak novca tek treba da pristigne. Hajdemo ljudi nije to tako tesko.

Konacno me cika Dusko razumeo nije mi cilj da se hvalim,cak nisam ni moje ime naveo nego od foruma jer smo kolegijalno dali,a sliku uplatnice sam okacio u vise tema da ljude podstaknemo da posalju bar jedan SMS. Koliko smo samo novaca izgubili u toku godine sto padom cena nasih proizvoda,placanjima raznih kazni,pretplata,dopuna,parkinga,pauka,registracija... a sad kad treba bar 1 evro da damo onda nam je puno,a od tog jednog evrica zavisi neciji zivot.

Ал' види јајаре: узеше 35 Дин. провизије на уплату уместо да буде бесплатно или да и то гурну на рачун; поред тога ти и на смс узимају порез. Почео сотона по земљи да хода.

Nadam se da ovo nece niko pogresno shvatiti kao hvalisanje, nego kao podstrek drugima:

Ko nije u trenutnoj finansijskoj mogucnosti neka posalje bar SMS. Hajdemo ljudi ne treba jos puno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh