Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato mi postojimo,jbt pa forum ima vise od 13 000 clanova,kad bi svako poslao po 1 evric gde bi nam kraj bio,a mislim da nije problem jednom u par nedelja poslati jednu poruku.

681788-tijana.jpg

Dusa da te zaboli od muke jbm ... te zivote

- - - - - - - - - -

На рачуну тешко оболеле Тијане Огњановић :)cool: јуче ујутру било више од 500.000 долара, што је довољно да девојчица буде примљена у болницу у Хјустону.

Sac prihod od utakmice C.Zvezda - Partizan (sinoc) ide za Tikino srce...Takodje i od fudbalske utakmice Partizan - Vojvodina...+mi obican narod-ako Bog da skupice se do nedelje.

Dobar dan. Ja sutra kacim moju uplatnicu za malu Tijanu. Idemo ljudi, svako po malo i skupice se novac.

На рачуну тешко оболеле Тијане Огњановић ( јуче ујутру било више од 500.000 долара, што је довољно да девојчица буде примљена у болницу у Хјустону.

- - - - - - - - - -
@North ARMY
Kad se nekom pomaze ne hvali se uplatnicom,jos si zeleni ali ima vremena naucices neke stvari..

На рачуну тешко оболеле Тијане Огњановић ( јуче ујутру било више од 500.000 долара, што је довољно да девојчица буде примљена у болницу у Хјустону.

- - - - - - - - - -
@North ARMY
Kad se nekom pomaze ne hvali se uplatnicom,jos si zeleni ali ima vremena naucices neke stvari..

Nije bila namera da se kacenjem uplatnice neko hvali vec da se drustvo usmeri kojim putem se moze devojcici pomoci. Uostalom ona uplatnica glasi na "poljoinfo" a posto si ti Grujane moj prijatelj ja cu tebi putem pp-a poslati sliku moje uplatnice a nadam se da ces mi ti uzvratiti istom merom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh