Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je u snazi volje dragi kolega. Kad se ima volje i hoce se onda se moze.

Laku noc Dule,pa tebi nece biti mirna ako gospodja vidi da jos nisi pored nje u krevetu ehehehe

Dobro jutro, i ja sam bacio cigare pre tri godine i mogu Vam reći da se mnogo bolje osećam, ne zamaram se, uzbrdo mogu da idem ne prestavlja nikakav problem disanja na škrge, j**o je Kolumbo što je doneo iz Amerike.

Koliko ja znam,sediste im je u Trznom centru kod stare pijace(ako znas gde je :cvetic:).Bar je tamo bilo.Ne znam koliko je hitno,mogu sutra posle posla da proverim:ppozdrav:

Gospodine @KishRobert,
da niste i Vi ratni veteran?

Naravno,ucesnik zadnjeg rata od 1.04.1999 do 24.06.1999
Pripadnik elitnog brigadnog sastava,poznatije kao dizel divizije,smestene u selu Elemir,nadomak Zrenjanina.

- - - - - - - - - -

Koliko ja znam,sediste im je u Trznom centru kod stare pijace(ako znas gde je :cvetic:).Bar je tamo bilo.Ne znam koliko je hitno,mogu sutra posle posla da proverim:ppozdrav:
Hitnije,da nemoze biti hitnije.

Ako je u vezi dnevnuca obrati se na tel.
Жељко Вујковић
[COLOR=#00AFFD !important]
numbers_button_skype_logo.png
064/168-3879
[/COLOR]​
[COLOR=#00AFFD !important]
[/COLOR]

Te cete dnevnice videti kada na k... nikne nokat. Pa nemaju para za osnovne potrebe drzave a ne da isplacuju dnevnice ratnim veteranima. Svakako bih voleo da Vam isplate, ali jako tesko.

Valjda prvo treba da se uplati neka clanarina pa onda ide sve na neko razmatranje. Oni ce obecati da ce isplatiti cim bude novaca u budzetu za to, a to ce da bude na Sv. nikad, na zalost.

Ovo je slika od preniki dan, dok sam išao na pčelinjak. Divlje svinje su izrovale polje sa pčenicom. Ne znam koliko ste to često imali priliku da vidite.
attachment.php

U Futogu su divlje svinje dosle napustenim ribnjakom u baste koje vode od kuca do nasipa od ribnjaka. Jednom coveku su unistile spanac a mom kumu kukuruz za kuvanje. Clan lanmi sigurno o tome nesto vise zna.

Ima li neko broj telefona od Nese iz Pojata sto prodaje polj mehanizaciju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh