Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vi afrikanci uopste ne spavate, samo radite.:osmeh:

Jel su dunjeeeeeeeee procvaleeeeeeee jer jos sevdaaaaaaaaah opijaaaaaaaaaaaaaaaaaa,da je srcu da te vidi pa da zaigraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kad bi barem svratila u san da me poljubis zora ne bi pristalaaaaaaaaaaaa da me probudiiiiiiiiiiiiiiiii

@Dule,toooooooooo :ppozdrav:

pozdrav ljudi treba mi pomoc,zna li neko mozda ima li u macvi,sremu,vojvodini u selu neka kuca na prodaju,ne znam gde bi to pogledao a mozda vi znate u vasem komsiluku ili blizim selima..kuca sa okucnicom.moze i u losijem stanju da nije previse novca..

Ima kuca praznih i za prodaju jako puno,ako te interesuju sela oko Rume javi pa da trazimo.

pocerina i koliko je novca,gledao sam jednu kucu u badovincima to je 50 km od mene,kuca je stara ali ima solidno veliki plac i okucnicu,,covek trazio 8000 e i ja dok se skontao neko je kupio..

Pre mesec dana su kod nas prodali kuću sa još jednim praznim placom sa velikom baštom od 50ari za 4000e kuća dosta dobra sa malo šupa one starinske, štala

i dalje nepusim,pa ajde da se hvalim sa tim
vise i neznam koliko dugo ali ima vec dva meseca sigurno:osmeh::osmeh:

ma nije zbog para vec vremena
sam sebi sam skratio vreme,al ajde da se nisam i sa tim izborio ne bih znao sta sve gubim jer ko se jos na tudjim greskama naucio:haha:

Bravo Dule,tako treba. Duvan nikome dobro nije doneo,mene nervira kad vidim da neko pusi pored dece,majke puse pored beba ili cak u trudnoci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh