Chat 18

Кмуњаре старе...то сте бранили као и мој Отац 91😡Сви су добили своје само Срби Комуњаре остали

pa šta se branilo 91 kad je sve počelo , navek bili budale pa slepo verovali u bratstvo i jedinstvo.Mante taj divan prevrćanje po prošlosti samo izaziva i podstiče nas na mržnju a decenijama unazad se samo to provlači, gde god se spomene i dotakne jedno te isto ,mržnje nam je svima dosta... treba oprostiti ali nikako i zaboraviti....

Poslednja izmena:
Nešto o mržnji .
U dava navrata sam učestvovao u ratnim sukobima ( rezervista )
Iskreno vam kažem uopšte ne mrzim narode koji su bili na suprotnoj strani .
Ali eto mrzim bivšeg predsednika i kamarilu oko njega jer će na sve moguće načine ( dizanje tenzije , kupovinom medija , provokacijama ..........) pokušavati da ostanu na vlasti pa taman po cenu velike krize u zemlji .
Nije me sramota da u ovim godinama i svačega preturenog u životu kažem , STRAH ME JE
Jako bi voleo da grešim , izbori su blizu pa će mo videti .
u potpunosti se slažem sa vama .podeljeno smo društvo jaz je velik bez obzira ko pobedi institucije nemamo da amortizujemo podele ,mladi ljudi neće priznati rezultate pod ovakvim uslovima .iskreno neznam da li je ikada diktatura prešla u demokratiju bez velikih lomova sa druge strane i diktatura je bolja nego anarhija.neka nam Bog u pomoći.valjda mi stariji nismo u pravu paničari smo ali je briga velika

Ми морамо да се вратимо Српском идентитету не Југословенском.Може да буде нешто од нас, ако тога ова деца нису свесна нема смисла ништа надам се да им је то суштина Српство и Православље.

Само флоскуле слабића и плашљиваца... нису политичари клали и убијали Србе него усташе и муџахедини и фашистички немци и фашистички мађари и бугари и шиптари и албанци... И то неки више пута у сваком рату... Иза свих тих одреда су били људи који су то желели.

Зато маните се тих комунистичких флоскула, братство и јединство, мондијализам, пацифисам...
Децу треба учити у школама ко су злотвори и где је колико и на који начин убијено СрБског живља, мајки, сестри, нејачи, деце.... Да се зна у пола ноћи...

Али не! Никако не помињати да се злотвор не увреди јер нас је клао!
Само ћути да можемо да летујемо на туђој обали и да нас неко части кафом и литром уља које узгред буди речено више увозе него производе...

А кад брат Србин каже истину онда га забрани јер прича свашта, јер је сам крив што је вековима живео на својој земљи, јер ко га *ебе сам је крив што је жив, јер смета и подсећа на истину па не могу са душманом да пијем кафу у коју ми је кришом пљунуо јер он ме воли а мој брат је четник...

Problem je pojam velika Srbija.U prevodu koji Hrvati i Muslimani nikada neće priznati je država u kojoj bi svi Srbi bili u jednoj državi.Tu ničega loše nema i nije bilo ali je to značilo i jaku Jugoslaviju čiji je pasoš bio cenjen u svetu.Ali to nije odgovaralo Zapadu jer nisu mogli da nas pljačkaju.Sad su nas rasparčali pa bih postavio nacijama koje su htele secesiju-šta su dobile,sem himne i zastave.
Kolega Grunt ne može se Srbovati u Vojvodini jer imaš 22 nacije.

Милетић није тако говорио...Немам ништа против никог имам пријатеља Мађара ко браћа смо,Јан Бртка колега са форума уградио ми сечку на адаптер без динара,јер нисам имао платио сам му после пар месеци...то нема цену.Дали не могу да Србију људи на Косову,Црној гори, Босни?Ко је њих тамо населио довео??

Zapadu jer nisu mogli da nas pljačkaju.Sad su nas rasparčali pa bih postavio nacijama koje su htele secesiju-šta su dobile,sem himne i zastave.
Kolega Grunt ne može se Srbovati u Vojvodini jer imaš 22 nacije.
zapad nas nije pljačkao kinezi su naj više pokupili subvencija prostora .bor i teritorija of kina kao i njihova policija.no oni nisu to oteli mi smo im to prodali i zakonom zaštitili.sa odvajanjem nacije su dobile veći standard bolji pravni sistem sigurnije društvo veći stepen demokratije članstvo u eu malo li je

Što beže iz Hrvatske kad je tako dobro.Što im se prazne sela i gradovi.A članstvo u EU je velika privilegija a o demokratiji bolje da ne pričamo.

Pusti ti pink/hepi propagandu, nego vidi sam dali se tamo živi loše i dali ljudi masovno odlaze. Mislim na slo i hr.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Čovjeka je sigurnije procjeniti na osnovu znaka koji je sebi stavio na čelo nego po nacionalnosti.
Dok nam je dobro dobri su i odnosi među nama. Kad dođe kriza onda se mrze i rođeni a da neće druge nacionalnosti. Tada se čini zlo koje se pamti generacijama. Tako je u porodici, društvu, državi, naciji... Kad se to raspada pucaju i zakoni koji su ih držali u nekom balansu. Tada dolazi ono "oko za oko, zub za zub" koje je starije od biblije. To je u čovjeku.

Nazad
Vrh