Chat 18

Mi se ne mozemo boriti protiv zadojenih SNS glasaca, niti od uvoznih glasaca tipa migranti, crnogorci ili bosanci, ali ostali ne treba da traze izgovor kako ne bi izasli. Takodje ne treba rasipati glasove za stranke koje realno ne mogu nista da urade. Ne moze se garantovati ni da ce studentska lista doneti preokret, ali u svom programu predvidjaju ponovljene izbore za 18 meseci gde bi na ispit stavili svoj rad za navedeno vreme.

Izbegavaš pravi odgovor.Nsu su se samo uvozili glasači.Potrudi se još malo i bilo je toga još.Kad se na društvenim mrežama objave snimci na koji se način nameštaju izbori.Zato ti i misliš da nema nameštaljki i da su pobedili zato što neko nije izašao na glasanje.
Ja sam zaradio te pare i ne mislim da mi ih neko daje.Moj sin ih je zaradio zato što je punoletan.Supruga isto.Ne razumem šta si hteo reći pod tim-zaradio.
Znam slucaje koji nisu imali akcije jer su uzeli akcije nekog drugog preduzeca . I sada je i on dobio 6.000 . E on je dobio milostinju a mi koji imamo akcije smo to zaradili kroz ovih 20 godina od tog akcionarskog fonda .
Mozda mislis na namestanje gde bi clanovi birackog odbora sami popunjavili i ubacivali listice . Ali znaj da toga sada ne moze biti jer ce biti pokriveno svako BM . Vise mi nista ne pada na pamet .

Ali ti si licno digao 8.200 a kako sta nemas pojma . Posto si licno digao toliku sumu jer si bio azuran i podizao dividende redovno ?
Inace neko je digao i 18.000 a taj neko je jedinac i nasledio je sve akcije od roditelja .
i to je moralo pisati i biti dostavljeno na salteru u ostavinskoj da se nasledjuju akcije
danas sam cuo za cifru od 10280 i podigao je 10hilj onih 280 je ostavio :)

Nazad
Vrh