Chat 18

A što ti momče ovde redom potcenjuješ ljude? Ako ti sebe smatraš višom vrstom zašto to svima moraš sugerisati.
Valjda ćemo i sami primetiti ako si tako dobro obrazovan, nemoraš bar tu da se specijalno trudiš..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Od reci do reci bi to moglo za tebe da se kaze, ali u svom samoljublju to ne primecujes.

Zato sto si kao AV uterao strah u kosti 🤣
A mi smo najstariji , specijalni , najkulturniji i najobzirniji narod na planeti i ne zelimo da nekog drugog povredimo .
Sto se tebe tice nemam neko posebno misljenje . Cenim sto si moj Banacanin a samo smaras u temi sport ( kao i svi drugi koji pisu o CZ i PZ ) .

Narod i nacija su vjestacki postavljeni pojmovi . Najmanje imaju veze sa genetikom a vise sa drustveno socijalnim obrascima. Genetski su svi ljudi na svijetu 99.9 posto isti , razlike su minorne i nemogu se povezati sa pripadnoscu narodu . Plus mijesanje se desavalo mnogo vise nego pomisljamo.
Znaci Srbin si onoliko kolko se osjecas ,i Srbin je covjek postao kad se tako osjetio. Isto i za druge narode.

Narod i nacija su vjestacki postavljeni pojmovi . Najmanje imaju veze sa genetikom a vise sa drustveno socijalnim obrascima. Genetski su svi ljudi na svijetu 99.9 posto isti , razlike su minorne i nemogu se povezati sa pripadnoscu narodu . Plus mijesanje se desavalo mnogo vise nego pomisljamo.
Znaci Srbin si onoliko kolko se osjecas ,i Srbin je covjek postao kad se tako osjetio. Isto i za druge narode.
Зајеби Момо ...Србин Православне Вероисповести!Ко је исти и како могу сви бити исти!!Ко се ОСЕЋА нек се окупа...шта причаш то!!!

Citam imena sa studentske liste. Vidim da su dva visoko pozicionrana clana iz Inicijative na listi. Sasa Tomas i Milan Bogunovic. Da li neko prepoznaje jos nekog poljoprivrednika na spisku??

Nisam video njegovo ime na listi.Đoka Ćurčić, Dragan Bogojević.Jedan čovek ima ime i prezime kao naš član foruma ali možda je samo koincidencija u pitanju i verovatno ima još poljoprivrednika ali ne znam ljude pa ne bih da lupetam.

Ljudi kakva je situacija u saobraćaju u vašem kraju? Kod mene, čini mi se da se divljanje smanjilo. Nadam se da ne grešim i da će tako ostati. Intenzivno su snimali radarima poslednjih možda mesec dana, i kazne slali posle par dana na kućnu adresu. Čujem da je dosta ljudi u selu dobilo čestitku.

Živim i vozim uglavnom na području gde dominiraju RU tablice na vozilima, tako da je i stanje u saobraćaju u korelaciji s tom činjenicom, uobičajeno.... 😂
Šalu na stranu, upozoravali su prethodnih sedmica da su krenuli u akciju sa korišćenjem dronova za registrovanje saobraćajnih prekršaja...

Nazad
Vrh