Chat 18

Koji rimski vlastelin? Rimljani su imali imperatore i vladare na celoj teritoriji,, Nema tu sta da se objasnjava, sad ce ispasti da su Srbi starosedeoci na Balkanu, kao sto Albanci hoce da ubede druge da su potomci Ilira.
Ako si citao istoriju onda sam mozes zakljuciti koje su teritorije nekada bile pod vlascu Srbije a koje nikada nisu.
Ja samo mogu da zakljucim iz svih ovih pisanja da tebi rec srbin nije medju omiljenima. Tvoje pravo ali teritorijalna pripadnost te uslovljava da tu mrznju ostavis u sebi

Ja samo mogu da zakljucim iz svih ovih pisanja da tebi rec srbin nije medju omiljenima. Tvoje pravo ali teritorijalna pripadnost te uslovljava da tu mrznju ostavis u sebi
Ja sam Srbin, e sad neznam na osnovu cega si ti zakljucio da ja mrzim Srbe? Jel sad svi treba da verujemo u alternativnu istoriju koja dolazi samo od nasih nazovi strucnjaka?
Zar je strasno reci da su Srbi slovenski narod koji se doselio na Balkan.

Čekaj, pa zar Adam i Eva nisu bili Srbi?
Adam je Srbin a Eva je Madjarica . Samo o tome ne sme da se prica i to kriju od nas 🤣
@Neksus - i ja tvrdim da je ovde postojao narod i da je izmisljotina o naseljavanju . Samo ti ne kapiras da narod koji je tada ziveo nije znao za rec Srbin i Srbija . Ajde izvuci sta je Damjanovic rekao kada se prvi put pominje Srbija . Ili ako ti znas objasni to i daj neki jak dokaz .

Adam je Srbin a Eva je Madjarica . Samo o tome ne sme da se prica i to kriju od nas 🤣
@Neksus - i ja tvrdim da je ovde postojao narod i da je izmisljotina o naseljavanju . Samo ti ne kapiras da narod koji je tada ziveo nije znao za rec Srbin i Srbija . Ajde izvuci sta je Damjanovic rekao kada se prvi put pominje Srbija . Ili ako ti znas objasni to i daj neki jak dokaz .
Ja razumem da je jako tesko izboriti se sa ustaljenim ucenjem da su Srbi"pali sa Marsa"na ova podneblja,ALI zezaju ih DOKAZI koji NE POSTOJE za takvo nesto_Obzirom da si trazio,medju prvim podacima o nazivu SRBI pominju se u Vedama i Sanskritu i 1 veku(69) godine Nove Ere u delu
Poznavanje Prirode od Plinija Segundusa itd

Nazad
Vrh