Jer nelegalna goveda moraju na eutanaziju i u strvine , ali za to doznaju novinari i kad ga useru inspektora da unistava goveda koja su potpuno zdrava i salje u kafilerije ni dunav ga vise ne moze oprati jer ide barazna vatra po novinama na vlast 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad oni naprave hidrocentralu ima dunav da preliva...Hidrocentrala na Djerdapu???? Sa kojom vodom??
Po boji i obliku imam isti , 5 litara i nije do cepa . Lako to provjeris , voda ti je 1L jedan kg za smrtnike , precizna vaga i uspes vode 5kg pa vidi , vodu lako osusis na ovoj vrucini.Колико може да стане укупно горива у овај канистар од 5 литара?
Ја пре неки дан на Лукоил пумпи улио 5.7 литара бензина и још мало било на дну пре пуњења... Што би се рекло разгазио сам је...
![]()
Prvo ovdje se tolerisalo ima svinja markicu u vlasnikovoj fioci , kupis zakoljes i odneses novu markicu koja nikad nije bila na svinji i sve u redu , znaju tko je bio vlasnik po markicama , vlasnici trebali stavljati.Грабик, то да се хоће веома лако се утврди. Негде постоје крмаче са маркицама које су се опрасиле. А колико знам, код вас мора све да се пријави, и живо и мртво опрашено. И наравно свако организовано држање има свој хид број, бележе се сва прасад. Значи имамо крмче које су имале "мртво" прашење а нису припуштене.
Само мало воље и нађу се.
Кад ви који сте гребали да уђете, не мењате се, како би било тек у нашем случају. Остало је још да се некако окриви тај појединац да је припадник националне мањине.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока