grunt
Član
Зато што је Слоба Титово чедо мрзитељи Срба шта ту има да није јасно у ствари не Срба...Православља.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Narod krajine je prosto prevaren verovao je najvise Beogradu a Beograd daleko i sigurno, zbog svega sto se desavalo ko garantuje da SRBI nece biti proterani iz Vojvodine u nekoj narednoj deceniji, ziveli su 500 godina na tlu krajine i proterani, 1000 godina na kosovu i proterani.... Zato je bitna odgovornost ne budeli mo se trgli eto nas u beogradckom pasaluku
Strateški i geografski,neosvojiv.Radikali=SNS.Krajina je dogovorena a Bljesak i Oluja su samo da se Vlasi ne dosete.Kako neosvojiv kad je pao, te price sam se naslusao radikalska mantra osvoise ga hrvati a da ni jedan general i politicar srpski nije se ubio ili dao ostavku zbog bruke, isto vazi i za bljesak i za kosovo pa umalo da razvale i Banjaluku a niko ostavku da je dao bruka doveka
I Sps i spo cela svita koja je zagovarala rat itd. Slobodana su trebali spaliti zajedno sa seseljom a generala perisica zajedno sa njima. Martica Babica one generale iz krajine obesiti na vrh Petrove gore i sa njima celu vladu krajine i to mi srbi da uradimo.Strateški i geografski,neosvojiv.Radikali=SNS.Krajina je dogovorena a Bljesak i Oluja su samo da se Vlasi ne dosete.
Јеси ли ти погледао овај видео?Pa koliko ti imaš godina? Jesi li mogao bilo šta od tadašnjih događaja videti svojim očima?
Ili se oslanjaš isključivo na glasila sloba, seselja i ostalih nama poznatih patri(j)ota?
Drašković nije bio zagovornik rata.Zato je bio na margini.Kada je bio u Kikindi igla na trgu nije mogla stati ali levičari su ga urnisali-pri tome mislim i na radikale koji su se samo presvukli.Dobitna kombinacija je mogla biti: Vuk-Đinđić.Sada nemamo za koga da se uhvatimo i tu nam je veliki problem.Svi su istrošeni.A studenti ne mogu vladati-nadam se da su mnogi toga svesni.Video sam da i ratni veterni izlaze na izbore skoro pa samostalno i nadam se da se pobednik već sada zna.I Sps i spo cela svita koja je zagovarala rat itd. Slobodana su trebali spaliti zajedno sa seseljom a generala perisica zajedno sa njima. Martica Babica one generale iz krajine obesiti na vrh Petrove gore i sa njima celu vladu krajine i to mi srbi da uradimo.
Interesantno je sta pise ispod videa.Јеси ли ти погледао овај видео?
Koliko je godina vojvodina u srbijiNarod krajine je prosto prevaren verovao je najvise Beogradu a Beograd daleko i sigurno, zbog svega sto se desavalo ko garantuje da srbi nece biti proterani iz Vojvodine u nekoj narednoj deceniji, ziveli su 500 godina na tlu krajine i proterani, 1000 godina na kosovu i proterani.... Zato je bitna odgovornost ne budeli mo se trgli eto nas u beogradckom pasaluku
Да... интересантно... више сам поставио због видеа...Interesantno je sta pise ispod videa.
Не одговарам... а и не бих желео... а шта је са тобом? Де се и ти мало отвори...Jesam i šta?
Nisi mi odgovorio na pitanje dali si bilo šta od događaja video lično?

Napisao sam ti već da verujem onom što lično vidim a ne onome što ti pišeš.Не одговарам... а и не бих желео... а шта је са тобом? Де се и ти мало отвори...
Jednom rečeno nebeski narod.. nešto mi poznato zvuči. A što se piše i na tarabu svašta piše pa bude belaja što se ujka sema tiče oni i nisu u evropi bili tada neki faktor takvo pisanje su obične nabuloze.koje baš nisu u skladu sa zdravim rezonovanjem.свесно или несвесно или силом одрекли исте... Довољно је да се на тврђави види година када је направљена па да од тог датума меримо историју и ко је где и како и када живео... јер пре 7000 година нико није ни постојао осим нас...
Сад што је под*узним мувама лепше да прихвате календар ујка сема... А и сам ујка сем је протерао неке староседеоце па се населио на њиОвој земљи... од памтивека је важила само она чије су овце тога је и ливада... и ми смо то најбоље разумели а и дан данас то и живимо....
Питање би пре било колико су година Срби у панонској низији и у целој европи живели пре многих граница...