Chat 18

Nemam reči za njihov bezobrazluk.Za njih ništa ne važi.Ovde je takođe bio šator efendija, proglašena kuga i po selima eutanazirane svinje, pogotovo u D.Tovarniku gde je šator postavljen...

Ионако ће тата да отме од народа преко странке... а њиве ћемо у закуп...

Је ли неко слушао милића вукашиновића некад? Има занимљивих текстова. Један каже "стегните каишеве на пароли пише, стегнули смо другови, не може више"
Кад не може да се стеже више, онда идеш код координатора за твој крај да "васкрснеш", као маса кинеских трактора које су подељене под окриљем фантастичне продаје, или бесповратних средстава на канкурсима. За два нова кинеза знам, баш добили они што су им тракори полупани због непрописног паркирања у београду.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Окрене се човек око себе погледа и запита се...задњих 13-14 год.Многи су се уздигли,зато и помињем порекло имовине од мене првог.Знам да сам досадан и смарам али видим парадокс!Кукањава а све ново...мале цене ,суша идед..а овамо нове Аренде,механизација,шупе,авиони камиони.Понављам немам ништа против никог не занима ме како ко функционише...само НЕ кукајте ко Бога вас молим!Да Бог да да ова жгадија оде и СВИ на ревизију од мрвице до балвана!2.5-3.5 тоне Жита по јутру 20 дин по кг...и тако даље и тако ближе!Нико од Сељака није заблокирао пут у току Жетве то све говори о нама,пасира цена ваљда😡😡😡😡😡

Poslednja izmena:
Pade mi na pamet da postavim sjajne citate ,izjave , pametnih ,a opet jednostavnih ljudi na vlasti , u kriznim vremenima . Motivacija svom narodu :
Vinston Čerčil:
"
All the great things are simple, and many can be expressed in a single word: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.
"
( Sve velike stvari su jednostavne, a mnoge se mogu izraziti jednom riječju: sloboda, pravda, čast, dužnost, milost, nada.)
— Winston Churchill

Radovan Višković:
"Sve će to jednom biti sutra "

Nazad
Vrh