Chat 18

Ово им барем иде од руке ко год ради, стварно нема комараца. Мада и акумулациона језера су на минимуму, а баре и мочваре не постоје.
1e737f94a3a28cc73c78c2e8ea20c0ff.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nema komaraca xd ....ovde npr ja nzm koji je kur... ovim ljudima sto izlaze napolju sada nocu,da mi platis ne bih sad bio na ulici ili po terasama kafica.Jeb... komaraca ima milijarde,a prskali su kao pre oko mesec dana ...

Ето... још о чуваркући и комарцима нисмо диванили... дајте људи... нека теорија завере... руси, амери...

Јбг... чуваркућа.... :)
Како се десило да је "појела" пањ од 40цм у који је била посађена?

Ето... још о чуваркући и комарцима нисмо диванили... дајте људи... нека теорија завере... руси, амери...
Jel samo o tome zelis da divanis a o desavanjima u nasoj zemlji nista ?
Evo da pokrenemo nesto novo . Ti si strucnjak za tu oblast pa mi kazi kako komentarises presudu Porfiriju na godinu dana uslovno ?

Само сам окрзнуо ту вест... оставићу за понедељак да не кварим викенд...

Као и сви волим да пишем о ономе што не могу да решим... и о чему немам довољно информација...

Само сам окрзнуо ту вест... оставићу за понедељак да не кварим викенд...

Као и сви волим да пишем о ономе што не могу да решим... и о чему немам довољно информација...
Ajde baci pogled u ponedeljak pa iskomentarisi . Znaci ti volis vesti Stanija se skinula i svi ostali u soku 🤣

Kolko sam na brzinu skonto,krenulo je tako.sto.je davno taj neki pop u slo uvatio drugog popa da krade pare pa rijesio da ga tuzi regularno . Onda se veći pop pobunio sto je taj tuzio narodnom sudu , pa ovog za kaznu prebacio u drugu drzavu ,a ovaj se sad borio za sebe....

Tako nekako je . Porfirije je bio glavni za tu eparhiju tada i nije hteo da se o tome prica . Onda je poceo da sikanira tog popa sto je mnogo pricao . Ja sam tako shvatio ali Vuxal ce nam to u ponedeljak do detalja ispeicati.

Nazad
Vrh