Chat 18

Да, сви у фазони немојте тако да причате није истина. И ваде се на италијане као они су 49 кубних центиметара па како иду. А сваки други италијан полинијев кит и часна реч да има само 3 коњске снаге , има на 4 хиљаде обртаја а врти се барем дупло толико.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Četvorotočkaši daju lažnu sigurnost, pogotovo novim, a posebno bahatim vozačima. Na dva točka vozač mora da bude siguran u sebe i svoje procene, a ovde neuki samo zatežu gas.
Za bahate i kompleksaše je spas što postoje kvadovi, na dva točka bi izginuli samo tako.

Poslednja izmena:
Gine se i na kvadovima.Juče su poginula dva dečka iz Bataje, kvad ih smrskao.
Drugarov šurak je imao prevrtanje sa kvadom, poklopio ga, glava mu otekla jedva mu skinuli kacigu.Kažu da je imao sreće što je debeo 150+kg inače bi mirisao cveće odole.
Poznanik je kupio sinu ozbiljan kvad, dete završilo 8 razred, ima 30 kila sa sve upišanim krevetom, reko tebi fali kubik dasaka u glavi...

Ја сам пре неки дан возио Квада, људи моји то није нормално 1000цц 110кс 130кмх иде. Зелене таблице и фактички на Ф категорију се вози. Значи клинци од 16г могу да га возе, што по мени није нормално. Што је то говно нестабилно по асфалту и тврдој подлози, то је само за блато и терен. Док га мало очепиш он сам мења правац и кад почне да вуче у једну страну док не пустиш гас не можеш га вратити на правац. Гањао сам га по дана на крају по атару и стрњикама за шта и јесте. Седне другар који га је дотерао да провоза једног свог друга и преврну се у јендек једва живе главе извукли он мршав па се бацио са њега, а овај му другар медоња остао заглављен испод Квада једва га њих 4 преврнуло на точкове овог да извуку испод, срећа пијане будале па их Бог сачувао. Ти Квадови у опште нису за зајебанцију ја то не би дао испод 30г старости да се вози и те зелене табле би забранио и вожње по асфалт.

Ovde lete deca po selu sa tronitinetima, qvadovima, elektricnim skuterima, skuterima po putu.

Po gradu voze po trotoaru, bez kacige. Murija ih slabo sankcionise. Najvise su bahati sa qvadovima, posle ide skuteri i trotineti.

Kad vidim dete na trotinetu stomak mi se okrene. Skoro poginulu jedno dete u susednom selu. Upao mu tocak u resetku od sahta, udarilo glavu i ode zivot.

Sestric drzi auto skolu, ima vozila za sve kategorije sem busa. Za traktor dosta polazu , zbog qvada.

Danas mi budala ulete pola metra u traku na nadvoznjaku koji ide preko autoputa. Da li je zaspao ili gledao u telefon nisam stigao da vidim.

Nazad
Vrh