Chat 18

Аркадије, може да изгура подземна вода само ако је празан резервоар. Иначе те пластичне су веома згодне за рад, нема пуно зезања око њих. Постоји ли могућност цевима да је помериш негде у двориште, па ти не буде толики проблем.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ако неко има џип, а резервни точак испод гепека није немогуће.

Provjerio sam , za Bih ide preko granice do 300e , a za Srbiju ipak samo do 100e . Ali nisu to skupe dazbine i carina ide na licu mjesta . Mozes traziti obrazac za povrat pdva od prodavca , a u svojoj drzavi platis carinu koja nije nesto i pdv.
Nije lose ponijeti neki papir ako imas od te kose . Mogu da traze dokaz da je za vlastite potrebe.

Па имамо и промену временских прилика која се баш погодила са гашењем рингишпила.

Писао о овоме пре једно две-три године. Навући ће народ да омасове електричне скутере и бицикле и онда регистрација... А дозвола за управљање, таман што је не мали број старих и младих што само има личну карту од докумената могао да се креће ево нове рампе.
d9bf0db938d9e753dca464f77cbf84dc.jpg

Писао о овоме пре једно две-три године. Навући ће народ да омасове електричне скутере и бицикле и онда регистрација... А дозвола за управљање, таман што је не мали број старих и младих што само има личну карту од докумената могао да се креће ево нове рампе.
d9bf0db938d9e753dca464f77cbf84dc.jpg

Brate i treba, pa to sad jasi ko stigne, i nepismeni, gluvi, coravi, deca, nit znaju neki propis, izlecu sa trotoara, voze jednosmernom u kontra smeru, obilaze desnom stranom ne jebu ni semafor ni zivu silu, a i za bicikle bih ja uveo bar PSP da se ima da zna bar gde sme da tera a kvadovi ce tek da budu problem

За неко основно познавање правила се у потпуности слажем, ја сам у осмом разреду преко техничког образовања добио псп, долазио је инструктор из ауто школе, држао часове и полагање.
Али овакав вид транспорта уоште није лош, стари који не могу више бицикло да возе или иду пешке за њих је ово.
И онда сам писао да свугде у свету све што има мотор од 250 и више вати се региструје и не може тек тако. Само код нас је то могло док се није омасовило. 250 вати снаге прави свако ко може да вози бицикло 20+ километара на сат по равном. А код нас све на батерије као да не постоји рестриктор. Е то би требало потерати ко то чачка, гаси и дозвољава продају таквих нових бицикала и скутера.
Следећи су ови ( а није искључено да ћу бити и ја) што купују оне клонове хонде, штанца једна фабрика а само стављају други трим, кад их буде продато неколико хиљада комада па се неко сети да се скида глава на ванредном техничком прегледу и мери запремина мотора. Ту ће тек суза да буде... Воде се на 49-50 кубних центиметара

Nazad
Vrh