Chat 18

Ovde najbolje opisuje o cemu se radi.Malo mi smesan njixov razgovor medjusobno,mada u pravu je i kina,neozbiljni su radnici,kradu gde mogu ,mada ko zna mozda i ne zele kinu kod njih da im rudari zemlju.

A ko još pita te radnike šta oni žele. Vladari Kine sigurno njih neće pitati ako budu želeli da rudare.
Što mi (koji smo usput mnogo drčniji) ne zaustavismo kinesku eksploataciju u istočnoj Srbiji..
Ovo je obična priča za redovne pregledače interneta i 'interesantnih' klipova.

Samo potvrda Komnenicu da radi ispravno.
Nego ,najzanimljivije u ovom prilogu mi je :"....Ukoliko se potvrdi da je ova odluka zaista doneta i da je istina da mi je zbog mog novinarskog rada zabranjen ulazak u Crnu Goru, biće primenjene recipročne, odnosno uzvratne mere prema Crnoj Gori. ..."

Kako on zna da ce biti uvedene reciprocne mjere?

O cemu se radi ? Kinez prica kako su crni ljencuge i potrose platu za jedan dan?
Radio sam vani i jedan od najgorih radnika u firmi bio kinez (bilo je samo oko 100 tinak radnika) , a bilo i afrikanaca,pakistanaca , kurda bilo i australijanaca , pola radnog vremena se negde zavukao i spavao, na kraju ga sutnuli sto tamo nije bilo jednostavno napravio veliku stetu na poslu a jos lagao na nekog drugog da je to napravio.

Немојте да (се) палите...

735287108_1044509308145260_8066925992944050191_n.png

Нешто им не ваља ова мапа, европа је још мало више на исток. Или им је радар забаговао.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh