Chat 18

Sve mogu da razumem šta pričaš ali šta će NATO na ruskim granicama?
Koliko sam upućen posle pada SSSR-a nije Rusija nikog dirala a čak je pitala da uđe u NATO.Naravno da joj nisu dozvolili je ako uđe kako onda da napadnu svoju članicu.
Zapadna doktrina je da ne može toliko stanovništva da drži tolike resurse.

Sve mogu da razumem šta pričaš ali šta će NATO na ruskim granicama?
Koliko sam upućen posle pada SSSR-a nije Rusija nikog dirala a čak je pitala da uđe u NATO.Naravno da joj nisu dozvolili je ako uđe kako onda da napadnu svoju članicu.
Zapadna doktrina je da ne može toliko stanovništva da drži tolike resurse.
stvarno velika briga gde će i kuda nato trebali su nas pitati i tražiti dozvolu

Kratko i jasno sve slago.
Ako se zapadna evropa tehnoloski razvila na racun jeftinih ruskih energenata, kako se oni nisu jos vise razvili od tih ,njima jos jeftinijih energenata ? Samo jedna od gluposti koju je izgalamio
Ovo me podseti na onu mantru iz Slobovog vremena . . .
----- Slovenija se obogatila tako što su Srpsko voce pakovali u sokove ( fructal ) , žene iz Sirogojna su plele džempere a Slovenci su ih samo dizajnirali ( i nalazili tržište ) , vino sa Kosova ( velika hica ) su flasirali i shibali svoje etikete . . . . . -----

Poslednja izmena:
Kratko i jasno sve slago.
Ako se zapadna evropa tehnoloski razvila na racun jeftinih ruskih energenata, kako se oni nisu jos vise razvili od tih ,njima jos jeftinijih energenata ? Samo jedna od gluposti koju je izgalamio
Није рекао да су паметнији од Европљана... То није рекао... Европљани а посебно енглези су постали изузетно паметни када су почели да користе митраљез... брзо испаљивање метака... много више убојне ватре него противник... И тада се наставља њихова доминација...
Али питање је зашто неко са истока није измислио митраљез?
Треба бити паметан и за зле намере...

Šta mislite, ima li šanse da ovo stablo preživi (rascepilo se u oluji kod pretposlednje kiše). Ako nema da ga onda odmah isečem i bar oberem višnje jer ih drugačije ne mogu dosegnuti.

Drvo mi je bitno zbog hladovine, jeste da je sa severne strane kuće, ali opet godi hladovina. U tom smislu ima li ga uopšte smisla ostavljati ili ga iseći i posle posaditi drugo drvo. Samo ne bih više sadio višnju (ili drugu voćku) već neko drugo listopadno drvo (višnja ne dolazi u obzir jer ne mogu da je oberem pa otpadaju i onda svaki čas čistimo stazu da može prolaziti a da se ne umrljaš u crveno).

Obzirom na sobzir da imaš i drugo drveće u tom redu neće ti nedostajati to jedno da posečeš i posadiš novo.

Nazad
Vrh