Chat 18

DRAGI FORUMASI poljoprivrednici i nepoljoprivrednici moram da budem nesebican i da podelim jednu jaku emociju sa vama naime danas dan kao i svaki drugi i kao domacin covek potrudio sam se da budem koristan i delotvoran jer jesenji radovi su se zahuktali i vremena za bacanje nema . Ali kada sam usao u kucu sav razvaljen ,iscrpljen i smozden i krenuo nesto da mazem na leba dogodila se situacija da je moj stari veteran od 88 godina dali ciljano ili ne a nemogu da ga provalim pustio je MITING PATRIOTIZMA I MITING EKSPANZIJE SRPSKE EKONOMIJE .Ne mogu da kazem razgalila se dusa kada sam video 25000 strastvenih i nasmejanih kao u hare krisni i sad kada sam cuo neke likove sa poternice kako skandiraju nasem guruu nije mi bilo svejedno a onda je guru rekao da je prosecna plata u Srbiji 1700 eura i tu mi se onaj bajati leba zaglavio u dusnik a onda je neka dzet set ekipa sela kao vitezovi okruglog stola i tu su oni malo pijuckali malo se smejuckali bilo je slatko i razdragano a onda je guru Sai baba sa jezicinom koja ispada i prsticem koji bode naocare da ne spadnu i stidljivo i pun zahvalnosti ljudima koji su sami dosli poceo da prica ONI HOCE MI NE DAMO ❓ ONI RUSE SRBIJU ALI MI NECEMO ❓STA ONI OCE A MI NECEMO DA BUDEMO KAO ONI ❓i posle dugotrajne raznmene MI - ONI MI -ONI i objasnjenja ko je rodoljub i ko voli Srbiju a ko unistava i rusi :udri: ja sam se toliko uzbudio da sam jedva stigo do WC solje 🚾 Prokljucala su creva krenula je sracka i taman kada sam pomislio da je patriotski govor zavrsen usledile su nove reci patriotizma i ohrabrenja da jos ima nade i tu sam dobio jos jedan napad sracke :kisa: dali sam pojeo nesto pokvareno ili je to samo od uzbudjenja i od govora doziveo sam totalni sok ⚠️
ZAKLJUCAK Sreca da nisam znao da ima ovaj miting jer mogu da zamislim sta bi se dogodilo da sam otisao i da me tamo priteralo a nemam toalet papir a neznam ni dali bi me obezbedjenje pustilo do klonjare ::pomoc:; .Sreca u nesreci jedino mi je zao sto nisam odgledao do kraja i sto se nisam dobro naduvao ili stavio drvofiks lepak u kesu pa naglavu jer ovo je tesko gledati smirene glave i sa niskim pritiskom a predpostavljam da je bio vatromet jer drugacije nemoze i nesme da bude .IMA NADE ZA SRBIJU U TO SAM UVEREN ::suncanje:: I ZA NAS I ZA NASU DECU SAMO TREBA BITI STRPLJIV NA PRAVOM SMO KURSU 🤪

ZNA LI NEKO SA FORUMA STA JE BILO SA ONIM TRAKTORIMA STO SU BILI NA BRANIKU OTADZBINE ISPRED CACILENDA DA LI SU POPRAVLJENI JER SU HULIGANI POPRILICNO POCUPALI I RAZVALILI NARODNO DOBRO .:sta:❓ Dali su se ti traktori davali dobrovoljno da stite sibicare, barbutare ,lopove i socijalne slucajeve ili je to neko naredio ❓ 🤪 Zna li se neko blize objasnjenje koja je svrha traktora u centru Beograda da li je to bila neka greska ili strateski mudar potez ❓:unsure: I ono najvaznije ko je mogao da se seti tako lucidnog poteza i da organizuje tako nesto zna li se ko bi mogao da bude taj covek ❓
I ono najvise sto me zanima koliko li je profitirala drzava Srbija sa cacilendom mora da je taj velicanstveni projekat doneo veliki profit drzavi Srbiji i medijski veliku popularnost u regionu i svetu . :sta: Sta kazu ovi muceni ljudi sto su dali traktore da stoje ispred skupstine umesto da obradjuju imanja sta oni kazu dali su se malo razocarali sto je sve ispalo kako je ispalo ili su ponosni na sam patriotski cin zaustavljanja sarene revolucije svojom privatnom svojinom 🚾
Pitanja je mnogo i previse ali nigde nemogu po medijima da nadjem nesto na ovu tematiku a bas mi je interesantno kako je doslo do toga i sta je se sve dogadjalo .Ako neko ima neku istinitu pricu na ovu temu bio bih neizmerno zahvalan a tema nije ni malo naivna a ni smesna ::traktor1::

Пар села од мене, један имт 560 још увек ради, додуше са полупаним светлима и стаклима. Тај није добио шећера у резервоар. Углавном није џабе дао трактор.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ма то са шећером у резервоар су бабске приче,можеш му џак шећера сипати неће му ништа бити. Шећер се сипа у картер,е онда се деси куршлус. А што се тиче ћаци трактора јбг можда су испали паметнији од свих нас,добили нове машине,државне бенефите као патриотски послушници у овим тешким и сушним временима. Када сви грцамо, њима киша сваки дан због неког крша од трактора. Јбг време ће показати своје.

Иста дубиоза, само нова механизација. Па докле се издржи. Све то иде преко банке која не ради за џ ни за лепу реч.

Види ја знам људе којима су прошлу предизборну кампању били сви из владајуће свите у посети домаћинства. Веруј ми јако су лепо одскочили,а били су што би рекли бара-бара са устати или одустати. Све нова механизација,земља,станови само за једно поподне посете и ручак уз локалне тамбураше. Кредити са минималним камтама од 1-3% бесповратна средства на свим конкурсима и још штошта.

Ни један ти неће рећи да је све то негде залегло и има хипотека на хипотеку. То је све намештено за банке и огроман новац.
Не знам колико су остали упућени али следеће недеље избори у општини кула. Да ли знате колико су се растрчали по селима. Деле се дрва, па фрижидери, тренутно телевизори и на крају богат пакет сухомеснатих производа. У црвенки отворили подрум вина, поред/испод гробља. Сви који имају препотопску механизацију знају за један отпад у црвенки који се простире на неколико улица. И опет нису успели да га помере, склонили типа 5 метара да направе паркинг за гробље и подрум вина.

Nazad
Vrh