Chat 18

DRAGI FORUMASI poljoprivrednici i nepoljoprivrednici moram da budem nesebican i da podelim jednu jaku emociju sa vama naime danas dan kao i svaki drugi i kao domacin covek potrudio sam se da budem koristan i delotvoran jer jesenji radovi su se zahuktali i vremena za bacanje nema . Ali kada sam usao u kucu sav razvaljen ,iscrpljen i smozden i krenuo nesto da mazem na leba dogodila se situacija da je moj stari veteran od 88 godina dali ciljano ili ne a nemogu da ga provalim pustio je MITING PATRIOTIZMA I MITING EKSPANZIJE SRPSKE EKONOMIJE .Ne mogu da kazem razgalila se dusa kada sam video 25000 strastvenih i nasmejanih kao u hare krisni i sad kada sam cuo neke likove sa poternice kako skandiraju nasem guruu nije mi bilo svejedno a onda je guru rekao da je prosecna plata u Srbiji 1700 eura i tu mi se onaj bajati leba zaglavio u dusnik a onda je neka dzet set ekipa sela kao vitezovi okruglog stola i tu su oni malo pijuckali malo se smejuckali bilo je slatko i razdragano a onda je guru Sai baba sa jezicinom koja ispada i prsticem koji bode naocare da ne spadnu i stidljivo i pun zahvalnosti ljudima koji su sami dosli poceo da prica ONI HOCE MI NE DAMO ❓ ONI RUSE SRBIJU ALI MI NECEMO ❓STA ONI OCE A MI NECEMO DA BUDEMO KAO ONI ❓i posle dugotrajne raznmene MI - ONI MI -ONI i objasnjenja ko je rodoljub i ko voli Srbiju a ko unistava i rusi :udri: ja sam se toliko uzbudio da sam jedva stigo do WC solje 🚾 Prokljucala su creva krenula je sracka i taman kada sam pomislio da je patriotski govor zavrsen usledile su nove reci patriotizma i ohrabrenja da jos ima nade i tu sam dobio jos jedan napad sracke :kisa: dali sam pojeo nesto pokvareno ili je to samo od uzbudjenja i od govora doziveo sam totalni sok ⚠️
ZAKLJUCAK Sreca da nisam znao da ima ovaj miting jer mogu da zamislim sta bi se dogodilo da sam otisao i da me tamo priteralo a nemam toalet papir a neznam ni dali bi me obezbedjenje pustilo do klonjare ::pomoc:; .Sreca u nesreci jedino mi je zao sto nisam odgledao do kraja i sto se nisam dobro naduvao ili stavio drvofiks lepak u kesu pa naglavu jer ovo je tesko gledati smirene glave i sa niskim pritiskom a predpostavljam da je bio vatromet jer drugacije nemoze i nesme da bude .IMA NADE ZA SRBIJU U TO SAM UVEREN ::suncanje:: I ZA NAS I ZA NASU DECU SAMO TREBA BITI STRPLJIV NA PRAVOM SMO KURSU 🤪

Nazad
Vrh