Chat 18

mogla j varnica od zica(bandera)
mogao je opusak koji je doneo vetar pola km dalje
mogla je varnica iz nekog starog traktora

bezbroj nacina postoji
a postoje i svadje naravno pa se desava i namerno,mucenje oko medje i vadjenja panjeva je posebna tema a ako posledice sada snosi vlasnik iako nije kriv-eto ti razlog

mogla j varnica od zica(bandera)
mogao je opusak koji je doneo vetar pola km dalje
mogla je varnica iz nekog starog traktora

bezbroj nacina postoji
a postoje i svadje naravno pa se desava i namerno,mucenje oko medje i vadjenja panjeva je posebna tema a ako posledice sada snosi vlasnik iako nije kriv-eto ti razlog
Ma daj ,lazare , kakva bandera. , kukuruziste se pali sibicom od vajkada , kakav opusak , ko da smo mi od juce.

Што људи иначе подмећу пожаре? Имају неки пребачај у глави, не треба други разлог.

А ако ће онај код кога гори имати и додатну штету код државе, па треба ли још нешто?

Ma daj ,lazare , kakva bandera. , kukuruziste se pali sibicom od vajkada , kakav opusak , ko da smo mi od juce.
pa kod nas su ove godine sto znam u blizini 3 strnjike gorile zbog vetra i zica pa su DVD i takozvani pravi vatrogasci morali da reaguju a ti sad misli dal je tako ili nije
ne znas ti kakva je susa ovde

kukuruziste uz vetar koji duva,danas i juce srecom nije,gore kao od sale
posebno tamo gde ima mase
u poselednja 3 meseca smo imali mislim oko 15-17 litara kise

Juče sam brao njivu koja je izgorjela. Zapalio čovjek svoju njivu. Vatra zahvatila njivu koja je bila obrana i prešla u drugu površine 0,8 ha koja nije obrana i izgorjeli kkuruzi. Sakupljali su one što su pali na zemlju cijeli dan a onda me zvali da berem one što nisu pali.
Oko kilometar dalje neko zapalio i sreća da su vidjeli na vrijeme. Pokraj te njive čovjek imao ovce ograđene električnim pastirom.
Ove godine kod nas baš gore vatre. Zemlja je ispucala pa u pukotine palo lišće. Gori i u zemlji.

pa kod nas su ove godine sto znam u blizini 3 strnjike gorile zbog vetra i zica pa su DVD i takozvani pravi vatrogasci morali da reaguju a ti sad misli dal je tako ili nije
ne znas ti kakva je susa ovde

kukuruziste uz vetar koji duva,danas i juce srecom nije,gore kao od sale
posebno tamo gde ima mase
u poselednja 3 meseca smo imali mislim oko 15-17 litara kise
Parče stakla može da izazove požar.

Nazad
Vrh