Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То Београд потроши за један дан.
Тумачим да имаш необичан однос према крвнику.... који те је посредно или непосредно сатирао и данас те сатире.Jedno je boriti se a drugo izboriti. Ti ne citas sta ja pisem i ne razmisljas bez predrasuda. Nisam ja pisao o opravdanosti bilo cijoj nego o realnoj situaciji u fazama rata.
Сад би добео дошла нека рестрикција.... само није њему ништа... док се диже галама око њега онај (п)отписује нешто на Косову и Метохији.Pull the plug!!!
a da se obuče u crno i nosi bibliju to još mu nije bilo zanimanjeNije mi jasno da li Predsednik Vucic ima neki poriv da mora da posecuje osobe koje su u teskom zdravstvenom stanju ,prikljucene na respirator i lekari se bore za zivot (bar tako pise u vestima).
Posle Makedonaca i Glisica sad je posetio i Dacica.
Sem marketinga koja je svrha posecivati pacijente u intenzivnoj negi???
Bolje On nego Neda UkradenNije mi jasno da li Predsednik Vucic ima neki poriv da mora da posecuje osobe koje su u teskom zdravstvenom stanju ,prikljucene na respirator i lekari se bore za zivot (bar tako pise u vestima).
Posle Makedonaca i Glisica sad je posetio i Dacica.
Sem marketinga koja je svrha posecivati pacijente u intenzivnoj negi???
Neka zovu onog svetskog pulmologa "korona" Nestorovica.Ivica Dačić na respiratoru.
Koliko se spominje da iza medijskog paravana je otvaranje ambasade Kosova u BG.Сад би добео дошла нека рестрикција.... само није њему ништа... док се диже галама око њега онај (п)отписује нешто на Косову и Метохији.
Možda crno sa kapuljačom i kosu.a da se obuče u crno i nosi bibliju to još mu nije bilo zanimanje
Meni neko to reče danas... Ja reko ne verujem. I dalje ne verujem...Koliko se spominje da iza medijskog paravana je otvaranje ambasade Kosova u BG.