Chat 17

cekao sam te da se javis :haha:

ne tako davno sam ti pisao da madjari vrebau od gore,italija sa mora a mi cemo svakako jos ratovati kad tad(to je nepisano pravilo)
a ti vidi sta ces od EU da dobijes :haha:
Poznata vojna sila , prije 100 tinak godina im Rumunska kasarna uzela 25% teritorija i 1 mil stanovnika , a i ovi drugi, englezi kazu da od francuskih tenkova su jedino italijanski bolji imaju vise brzina u nazad nego naprijed.

Italijani su bili ispred vremena, zaključili su da i tenkovi moraju biti pragmatični, zavisno od situacije malo idu napred, malo u nazad, al' na kraju uvek budu na pobedničkoj strani...

Da su Ukrainski stanovnici Talijani ili Francuzi sad bi vec Rusi bili na lamansu cekali privoz do britanije.
nemoj tako pa rusi su za ove četiri godine dokazali da su velesila osvojili su zajedno sa korejancima i iranskim naoružanjem 18do 20 posto teritorije oteli 5000 dece sada ceo svet drhti od putina. da li se završila istraga o padu aviona njegovog kuvara

Eh, sad ispade da su Ukrajinci Spartanci, najbolji borci u čitavom svetu. Da im zapad ne daje sve što im daje, pitanje je kako bi se držali. A što se Rusa tiče, ne verujem da ih zanima Lamanš, pre bih rekao da im se dalje od Dnjepra ne ide.

Nazad
Vrh