Chat 17

Izreka kaže "pružaj se koliko ti je jorgan dugačak", a ovi naši to prevode "posle nas potop". Nek' košta koliko košta, iovako posle nas nestaje svet, zašto onda štedeti i ponašati se domaćinski!
Ako posle smene vlasti ne bude proveren svaki ugovor koji je realizovala aktuelna vlast, proveren svaki dinar gde je otišao, i posledično krivično gonjeni svi gde se dokažu mahinacije i krađa, namerno ću na nekim sledećim izborima glasati da se ovi vrate na vlast i dotuku nas do kraja. Jer u tom slučaju bolje ni ne zaslužujemo...

Uf nije me bilo kratko vreme a vidim i zakleti amerikanci ovde na forumu sad protiv amerikanaca :)

Amerima je i cilj da evropa ostane bez odbrane,samo ne odbrane od rusa vec nekih drugih al dok neki ne progledaju,prosao voz odavno

Uf nije me bilo kratko vreme a vidim i zakleti amerikanci ovde na forumu sad protiv amerikanaca :)

Amerima je i cilj da evropa ostane bez odbrane,samo ne odbrane od rusa vec nekih drugih al dok neki ne progledaju,prosao voz odavno
Ameri sad spremaju europu na predstojeci sukob koji ce oni da u skorije vrijeme pokrenu sa kinom i njenim satelitom rusijom , da se pripreme kao njeni saveznici da ih sukob ne uhvati spustenih gaca.

ili nas veliki vezir ne nosi pancir?
Ako se neko seca stripova sa velikim vezirom iznogudom , to je skraceno od it,s no good
Изногуд (француски изговор енглеске фразе He's no good - у преводу: он је лош, неваљао
Мислио си калиф. Велики везир Изногуд је хтео да буде калиф уместо калифа.

namerno ću na nekim sledećim izborima glasati da se ovi vrate na vlast i dotuku nas do kraja
Џаба ћеш потрошити глас. Нема им повратка (а ни доласка). "Тој у мој век нема да бидне"!
skorije vrijeme pokrenu sa kinom i njenim satelitom rusijom
Питање је само ко ће (и да ли ће) први да се одрекне тржишта. Кад математика покаже минус Кинези ће то да одраде без емоција.

Niko ne komentarise ove godine EU uvodi da ne EU stanovnici moraju imati "ausvajs" plus vizu da bi uopce usli u EU.

Ameri sad spremaju europu na predstojeci sukob koji ce oni da u skorije vrijeme pokrenu sa kinom i njenim satelitom rusijom , da se pripreme kao njeni saveznici da ih sukob ne uhvati spustenih gaca.
Da da spremaju se evropljani do bola
Bice eu ostavljeni da se sami brane a ne da ce amer da spasava,amer ce samo da salje lovu a zna se ko ce da gine
Ko je finansirao Hitlera?
Kada je krenula velika kriza pre drugog svetskog?
Sve se zaboravilo a pisao sam vec nekoliko strranica unazad,ameri su u tolikim dugovima da moraju nesto da urade
Najlakse pokrenuti industriju je mozes da pokadjas kako
Niko ne komentarise ove godine EU uvodi da ne EU stanovnici moraju imati "ausvajs" plus vizu da bi uopce usli u EU.
Toliko je bitno da sami vi( iz hrvatske,o sloveniji kao drzavi mi smesno i pricati) pisete da vam eu postavlja tolike gluposti da se sami raspate a da vam mazu oci o zlim rusima i zlim srbima
A naravno obavezno spomeni ruse,to ko kod nas obavezno spomeni djilasa fraza

Eu je toliko postala ne bitna posle rata ukr-rus
Pola evropskih farmera protestuje nikad vise al otom potom

Mada vi cete se opet slizati sa onim ko krene da osvaja,poznata istorija
Nekoliko generala iz genocidne oluje govori
da hrvati nisu svesni sta im se sprema,od gore vrebaju madjari,sa istoka srbi a sa mora italijani

Al shvatices kad tad sta pisem

Sto je jedan rekao general u penziji,kupili smo 30 leoparda za vojsku,oruzje koje je sada lakse unistiti od pesadije
A i to sam ti vec pisao sa kime mislite da ratujete posto ste u nato i sami medjusobno treba da se branite
I dodje glavni ovan sa piramide i kaze e mi sad odemo a vi visite sta cete(uzmi kartu americkih baza po nemackoj samo)

Sta ce Evropi Americka vojska ? Sa Kinezima vojno vjerovatno ,kad bi doslo do toga ,nemogu ni Ameri ,pa ni Evropljani . A Rusi nisu mogli Evropi nista ni prije ovog rata a kamoli sad kad su na koljenima.

Nazad
Vrh