MOMOSARIC
Član
Ovako treba ,sa m___________ na m________ jeziku.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A do onomad si bio veci Amerikanac od TrampaOvako treba ,sa majmunom na majmunskom jeziku.

Ne znam za Amerikance ali uz dužno poštovanje svih koji misle drugačuje-nas niko ništa ni ne pita.Ko misli da skine Vučka na izborima taj se grdno vara.Ovo što omladina insistira na izborima je znak da se umešao neko i planovi će propasti ako ih je uopšte i bilo.Istrpice Amerikanci trampa jos malo , ko i vi sto cete Vucica . Jbg ,zajebali ste se i vi i oni.
Koliko sam čuo da on po ustavu Srbije više ne može da se kandiduje? Ne bih bio iznenađen da krše zakon.Ne znam za Amerikance ali uz dužno poštovanje svih koji misle drugačuje-nas niko ništa ni ne pita.Ko misli da skine Vučka na izborima taj se grdno vara.Ovo što omladina insistira na izborima je znak da se umešao neko i planovi će propasti ako ih je uopšte i bilo.
Ali alternativa mu je predsednik vlade koji ima veća ovlašćenja.Koliko sam čuo da on po ustavu Srbije više ne može da se kandiduje? Ne bih bio iznenađen da krše zakon.
Хтео си да кажеш "унапреди" или "осавремени"?promijeniti jedan ustav
Jesu . To jest , JESMO .Мића Мића
Сигурно нема човека ко није чуо за наратив да су Србија и Срби "започели" ратове 90-их ..........................................