Chat 17

Ma vidi, stvar navike samo. Ja koji god da okačim, posle par dana mi je žao što nije veći. Sada mi je žao što ne kupih 85
Sledeći je, Bože zdravlja samo, bar 110-115

@DraleTD
Za taj osjećaj su potrebni veliki ekrani da kad staneš ispred njega nevidiš krajeve ekrana. Zamisli da se nalaziš u centru kugle prečnika 6 m. Ispred tebe je ekran koji je zakrivljen i sa strana i prema gore. Pokriva trećinu površine te kugle. Kamera kojom je snimljen materijal je tako postavljena da djeluje kao da se nalaziš iza same kamere. U tim uslovima se dobije taj osjećaj da si učesnik a ne posmatrač.

Ја имам тај закривљени екран али нисам приметио то да сам у центру дешавања?🤔 Баш ћу вечерас пробати са оним дорцел и тим каналима можда ми се и посрећи док су откључани.😁
A ako su crnci glavni akteri ?

Novi zakon o saobracaju predvidja visestruko povecanje vecinu kazni i nultu toleranciju prema alkoholu. Da li covek koji popije dva piva sto otprilike pokaze 0.2 promila, moze da izazove saobracajku jer ta kolicina navodno utice na koncentraciju u voznji??

Novi zakon o saobracaju predvidja visestruko povecanje vecinu kazni i nultu toleranciju prema alkoholu. Da li covek koji popije dva piva sto otprilike pokaze 0.2 promila, moze da izazove saobracajku jer ta kolicina navodno utice na koncentraciju u voznji??
Ne reagujemo svi isto posle konzumcije ISTE količine alkoholnog pića....
Neko popije jedno Pivo,i bude baš "veseo" dok mene... 😁
Evo, ja "drmnem" svako jutro JEDNU čašicu rakije, tek što osetim "vrućinu", jutros majka da mi napravi društvo, a koja izuzetno retko popije, sipam joj istu čašicu, ali liker, Kruškovac, evo vileni okolo i smeje se, " uvatilo" me, pa "uvatilo" me.... 😃
Neki Članovi me znaju lično, i znaju koliko volim da popijem, pogotovo pivo Leti, te da me količina od 3 komada 0.5l tek "u'vati"....
Jedno mi tek " legne", da nisam žedan, drugo popijem, "onako", a tek u trećem uživam lagano... .🍻
Kako je stupio na snagu ovaj "najnoviji" Zakon o bez. saobraćaja, izbegavam da pijem kad vozim, ne zbog toga što me "u'vatilo", već samo zbog toga što ću, ako se desi kakva nezgoda, po " difoltu" biti kriv, a posle utvrđivanja i najminimalnije količine alkohola u organizmu....
Prošlo Leto, vraćamo se ranije s posla, kolege "tuku" po limenkama, a moja stoji, što ne piješ, neću, imam neki gadan osećaj.....
Tup, Patrola policije, ovi brže -bolje sklanjaj limenke s vidika, džabe, oseća se, Policajac na svu sreću, znamo se, veli, jbg-a , moraš da duvaš, novi Inspektor u Patroli s njima, pa se "kurxxxči" malo...
Ma nisam pio ništa bre B..... !!!!
Dobro, dobro, duvaj, ali pored uređaja..... 😂
Ma duvaću u uređaj, nisam kap Piva popio !!!!
Kako hoćeš .....
A kolege ?
Oni nisu važni, ja sam za volanom.... 😝
Morao sam da ponovim duvanje, čovek nije mogao da poveruje da piše 0.0 na uređaju !!!!! 😂

Шта вриједи сво оружје ако нема воље и знања да се употреби?
СРЈ је бомбардована 78 дана, истресли су хиљаде тона експлозива, али нису ушли копнено.
О хапшењу предсједника или било кога из државног врха су могли само да сањају.

Американци не улазе копнено тамо гдје постоји опасност да имају губитке који њима нису прихватљиви.

Зашто генерала Младића нису ухапсили 1996 у Хан Пијеску кад су послали своје војнике? Њихов хеликоптер је двадесетак минута лебдио метар изнад тла, али су добили поруку да су на нишану и да се живи неће вратити.
Ипак су сачекали петнаест година да то заврше домаћи издајници.

tramp koji objavljuje da ce oni voditi venecuelu dokle god oni smatraju da je to potrebno je van-vremenski presedan,slicno kao sto su uradili sa Kosovom

bukvalno su stvorili drugu drzavu u jednoj a to je tada bila SRJ,sada su preuzeli vodjenje totalno druge suverene drzave

videcemo jos sta ce biti
kineska delegacija je juce bila u poseti i imala razgovore sa madurom a ovaj danas "ulovljen" dok spava u krevetu bez ispaljenog metka

lepa sarena laza i predstava ponovo,kao i za asada kako je pao
takodje i kako su sklonili predsednika hondurasa,koji je optuzen za trgovinu droge,optuzen na 45 godina i zatvoren pa sad pomilovan od trampa,sve je predstava

kineze sam spomenuo jer oni kupuju po procenama oko 70-80% ukupnog izvoza venecuelanske nafte i bez njihovog zelenog svetla za ovo nista ne bi bilo
tramp je na konferenciji odmah potvrdio da kina nece imati nikakav prekid o isporuci nafte

СРЈ је бомбардована 78 дана, истресли су хиљаде тона експлозива, али нису ушли копнено.
................................
Zašto bi ulazili kopneno kad su postigli cilj ? Proterali vojno-policijske snage sa te teritorije .

О хапшењу предсједника или било кога из државног врха су могли само да сањају.
Nisu oni pomislili da uđu kopneno.Bio sam pre toga u nekim sranjima i znam koliko su se iznenadili kada se izvlačila tehnika.

Nazad
Vrh