nesto2
Član
Zato sto madjarska siri svoj uticaj i to ne od juce vec duze vreme. Prosperitati niko ne spominje a nakupoalo se zemlje i ojacalo se. Polako ali sigurno cemo biti ugarska kolonija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije kvalitet goriva sad u pitanju. Evo kolega iz Zablja ti je napisao jedan scenario.dosta koristim molovo gorivo i mislim da je dobrog kvaliteta
moji preci su starosedeoci idosta se pričalo i zna se kako su vojvođani tada živeli.možda sam glup pa mi nemožeš objasnit.do 1918 vojvodina nikada nije bila srbija pa je opstao srpski narod. nismo podvodili kćeri i devojke pod age i begove pa tako 500 godina .dostojanstveno nema šta.Pa otvoreno se ide ka tome da od Srbije ostane samo trenutna "centralna" Srbija. Samo što je narod glup pa ne shvata da što je manja država to je gore po narod, sigurno nećemo postati Švajcarska ili Luksemburg ako se smanjimo i Vojvodina kada se odvoji srbima u Vojvodini će biti najgore ali objasni ti to njima.
Pa dobro, Orban se pošteno ograničio samo na VojvodinuZato sto madjarska siri svoj uticaj i to ne od juce vec duze vreme. Prosperitati niko ne spominje a nakupoalo se zemlje i ojacalo se. Polako ali sigurno cemo biti ugarska kolonija

Ako, lako nam je, navikli smoPa mi smo vec svacija kolonija. Jebe nas ko stigne. I kinezi i ameri i rusi.

Po mom mišljenju isključivo zbog tog predsenika. Nije teško provaliti kakva je to lažovčina, samo što oni neće da mu ćute i mogu da mu to kažu i spram toga se ponašaju. Npr. i ja kažem da je lažovčina al' mene ne zarezuje niko, al' kad to kaže npr. Zaharova e onda to već nešto znači. E sad što zbog njega i mi na*ebemo je druga stvar...zašto rusi neće da prodaju svoj udeo u nisu partnerima sa manjinskim delom to jest srbiji iako je jedina od 49 zemalja evrope koja joj nije uvela sankcije gde je naš predsedik jadan od retkih bio na vojnoj paradi u čast pobede u drugom svetskom ratu bratskom pravoslavnom narodu ahoće arapima amerima imožda najbolja solucija molu . naš predsednik je rekao pare nisu problem platit ćemo najveću cenu
Samo da nas ne dovate obojeni ljudi iz Afrike jer to bas nece biti lako .Ako, lako nam je, navikli smo![]()
Nije niko podvodio , ko bi radio svojevoljno takvu gadost? Inace to je jedna od izmisljotina , mozda je bio neki pojedinacni slucaj.nismo podvodili kćeri i devojke pod age i begove pa tako 500 godina .dostojanstveno nema šta.
Ti si znači za odvajanje? Ok, da se čujemo onda za 10 godina posle odvajanja ako budemo živi da mi kažeš jel ti je bolje što si se odvojio?moji preci su starosedeoci idosta se pričalo i zna se kako su vojvođani tada živeli.možda sam glup pa mi nemožeš objasnit.do 1918 vojvodina nikada nije bila srbija pa je opstao srpski narod. nismo podvodili kćeri i devojke pod age i begove pa tako 500 godina .dostojanstveno nema šta.
po tome koliki smo srbi moji stari su preklom iz dalmacije pobegli posle pohoda napoleona bona parte a kasnije pod votstvom šakabende došli u banat .zadržali hrišćansku pravoslavnu veru i sad me uče patriotizmu i znati šta osećam i šta mislim šta ćeš kada sam glup a oni pametni
po čemu zaključuješ da sam za odvajanje. za 10 godina ja sam favorit da budem sa one strane dugeTi si znači za odvajanje? Ok, da se čujemo onda za 10 godina posle odvajanja ako budemo živi da mi kažeš jel ti je bolje što si se odvojio?