MOMOSARIC
Član
Tipicno srpska posla . Mala izlaznost . Da je receno ceka vas po 20e tamo ,ne više, svi bi došli . Pretezno pokvaren narod .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da.@MOMOSARIC
Jesi li glasovao ?
I kakva je sada pozicija Dodika ?
Ima li neku funkciju ( zvanično ) ?
Ili je nezaposlen , na birou rada ?
nemoj tako, tako pošten čestit plemenit narod.sve su to amerikanci englezi izapad napravili mrze nas koliko smo uspešni.bdp stopa rasta privrede stabilan demokratski sistem .naj bezbedniji smo što se tiče kriminala i zašto ito menjatiTipicno srpska posla . Mala izlaznost . Da je receno ceka vas po 20e tamo ,ne više, svi bi došli . Pretezno pokvaren narod .
Ok, znači, da si ti u stvarnom životu neki pravni stručnjak za ustavno pravo, a tu si na poljoprivrednom forumu jer držiš uz to i dva zeca i tri koke?Ne pokusavas ti da dajes argumente nego se vrtis u krug a najgore od svega vrtis sw u krug oko netacnih stvari. Cak sam ti rasclanio kao detetu od 10 godina da bi razumeo. Al opet nastavljas dalje i dalje da forsiras istu pricu,kao vo jbt. Nisi ti dao nijedan argument nego si krenuo od starta citiranjem ustava koji ni sam ne razumes. Vrati se pa procitaj opet pa ako nekad za godinu sve shvatis napisi ovde,cisto da ne ostanes nedorecen. Nadacu se samo da te samo to zbunjuje sve jer ako stvarno ne mozes da skontas,druze,nije tebi lako onda.
Не бих рекао да нисмо исто.... исти *урац...Nismo ista balega , barem danas ima razne DNK analize koje potvrdjuju da nismo isto pleme !

За тебе сам, може се рећи доктор за право а не стручњак.Ok, znači, da si ti u stvarnom životu neki pravni stručnjak za ustavno pravo, a tu si na poljoprivrednom forumu jer držiš uz to i dva zeca i tri koke?
E,radio sam DNK hromozom po muskoj liniji , ustvari radili smo svi Somborski starosedeoci Srbi.Не бих рекао да нисмо исто.... исти *урац...
А где је онај Грабик јел се опоравио од певања на концерту Милета Китића у загребу....
Или су то у пуној арени били они протерани 500 000 Срба из рвацке...
Можда сте нас истерали али из Вас проговарају Срби а богами и певају....

Meni samo nije jasno, SOcijalisticka Republika Makedonija, promeni ustav republike i izbrise naziv Socijalisticka,, niko se ne buni,,zatim u ustavu stave da se na glasanje mogu izaci i druge partije, niko se ne buni,,zatim komunisti izgube, opet niko nista,,zatim nova skupstina Republike Makedonije odluci da se ide na referendum o nezavisnosti, i opet navodno krsenje ustava SFRJ i niko nista, zatim narod Makedonije glasa vecinom o nezavisnosti i napustanje SFRJ, i niko se opet ne buni,, a onda slag na tortu zahtevaju da se JNA koja je trebala da cuva ustav SFRJ i da odma krene da zaustavi proces nezavisnosti Republike Makedonije, uradi skroz suprotno i momentalno bez protivljenja napusti Makedoniju.Ok, znači, da si ti u stvarnom životu neki pravni stručnjak za ustavno pravo, a tu si na poljoprivrednom forumu jer držiš uz to i dva zeca i tri koke?
Мислим да се Србија није бунила за њено одцепљење из разлога што прво Србе који живе тамо није као Хрватска избацила из уставног поретка. При њиховом одцепљење Срби и даље живе тамо без да их је око протеривали и убијао.Друго вероватно кад су размислили каква је то беда и сиротиња у Македонији боље да се одцепе јер више онда не морамо да их помажемо и теглимо на својој грбачи па нека се сами је.бу са својом бедом и сиротињом.Meni samo nije jasno, SOcijalisticka Republika Makedonija, promeni ustav republike i izbrise naziv Socijalisticka,, niko se ne buni,,zatim u ustavu stave da se na glasanje mogu izaci i druge partije, niko se ne buni,,zatim komunisti izgube, opet niko nista,,zatim nova skupstina Republike Makedonije odluci da se ide na referendum o nezavisnosti, i opet navodno krsenje ustava SFRJ i niko nista, zatim narod Makedonije glasa vecinom o nezavisnosti i napustanje SFRJ, i niko se opet ne buni,, a onda slag na tortu zahtevaju da se JNA koja je trebala da cuva ustav SFRJ i da odma krene da zaustavi proces nezavisnosti Republike Makedonije, uradi skroz suprotno i momentalno bez protivljenja napusti Makedoniju.
E to je nesto sto niko ne moze da objasni, a cini mi se da niko to i ne zeli da objasni . Kada je u pitanju Makedonija, svi bi to da u sirokom luku zaobidju.
A Makedonci su u stvari uradili sve isto sto i druge republike.
Juce je bio tupsonov koncert u OsekuА где је онај Грабик јел се опоравио од певања на концерту Милета Китића у загребу....
Zato sto su zabu jos davno ubacili u lonac.Pa sto ne kazes ko je naredio , tim republikama da traze otcjepljenje ,nego na pitanje pitanjem?
Aj dobro , pretpostavljam neki strani mocnik.
I ? Zasto onda stanovnici njihovi nisu rekli : a ne ne , nismo mi za to , nebi mi , bez obzira sto vi naredjujete nasim politicarima?