2.303 Reaktionen · 120 Mal geteilt | HAARP - Moćno klimatsko oružje #srbija #beograd #ai #zanimljivosti #serbia #aiart #usa #balkan | Tajna loza
HAARP - Moćno klimatsko oružje #srbija #beograd #ai #zanimljivosti #serbia #aiart #usa #balkan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pecarosi (saob.polic) moraju da zarade platu. Ako nemaju dovoljno prijava plata ide u rikverc i obrnuto.Mene su upecali 64 na putu sa ograničenjem 60 km/h, kazna 3.000 rsd.
Ma to je zarad bezbednosti, kod nas stoje na moto putu, a umesto petlje napravili kružni tok, pa te sa 100km/h u manje od 70m spušta na 40, doduše 80-60-40.Al mnogi idu preko 100 ne očekuju radar, namlatiše pare samo takoOtvoren put od sela do grada ogranicenje sa 80 skinuto na 50 i redovan tronozac i snima li snima.... serem ti se na lopovsku drzavu
Mene prije 2 mjeseca tu lkokalno snimili radarom 50 dozvoljeno da li je 64 ili 68km nisam siguran , dobio opomenu , ako me uhvate ponovo a ne prodje godina onda naplacuju kaznu.Mene su upecali 64 na putu sa ograničenjem 60 km/h, kazna 3.000 rsd.
Šta? To su te pustili pa ti rekli da je tako. Usmena opomena ne postoji. Barem koliko ja znam, a ne verujem da je uvedeno nešto slično.Mene prije 2 mjeseca tu lkokalno snimili radarom 50 dozvoljeno da li je 64 ili 68km nisam siguran , dobio opomenu , ako me uhvate ponovo a ne prodje godina onda naplacuju kaznu.
Kako za koga. Nekom su i novčane problem. E tu ja vidim problem sa našim zakonom. Nije isto nekom ko zarađuje 200€ mesečno da plati istu kaznu kao neko ko zarađuje 2000+€. Jednostavno isti prekršaj ali jednog pogađa mnogo više nego drugog. Da ne pominjem da će ovaj drugi moći da podmiti ako postoji ta opcija za razliku od prvog koji će to moći samo ako se zadesilo da kod sebe ima nešto više keša.Новчане казне у саобраћају су спрдња
Платиш и гониш даље, проблем је одузимање возачке
Pa ima tolerancija. Ako si voziš 85 km/h, a ograničenje je 80 velika je verovatnoća da te radar neće detektovati. E sad da ti drugovi istolerišu kad im radar zapišti... to već ide drugačije.@dobrodol blicali su mi svi ne mogu reći da nisu.Računam ima neka tolerancija do 5 km/h kad međutim, nulta tolerancija i popi kaznu.
PRe toga ne pamtim kada su me zaustavili, radar me baš duugo nije pecao.
Taj što zarađuje 200 evra mesečno ne vozi autoŠta? To su te pustili pa ti rekli da je tako. Usmena opomena ne postoji. Barem koliko ja znam, a ne verujem da je uvedeno nešto slično.
Edit: Aha to je Rvatska. Sve jedno, ali ako stvarno imate nešto tako u zakonu ... to je jako lepo.
Kako za koga. Nekom su i novčane problem. E tu ja vidim problem sa našim zakonom. Nije isto nekom ko zarađuje 200€ mesečno da plati istu kaznu kao neko ko zarađuje 2000+€. Jednostavno isti prekršaj ali jednog pogađa mnogo više nego drugog. Da ne pominjem da će ovaj drugi moći da podmiti ako postoji ta opcija za razliku od prvog koji će to moći samo ako se zadesilo da kod sebe ima nešto više keša.
Zato je oduzimanje dozvole fer i isto za sve.
Pa ima tolerancija. Ako si voziš 85 km/h, a ograničenje je 80 velika je verovatnoća da te radar neće detektovati. E sad da ti drugovi istolerišu kad im radar zapišti... to već ide drugačije.![]()