Chat 17

Briga njih dali si prodao iz moranja ili iz besa, oni traze svoje. Ja sam od komsije kupio plac koji je nasledio ugovorom o dozivotnom izdrzavanju i on je morao da plati taj porez

Kupio sam na Aliexpressu 4 reducira (muški 16x1,5mm na ženski 1/4", i muški 16x1,5mm na ženski 3/8", po dva komada svaki), ukupna cena sa poštarinom 15-16 evra. Međutim stigla mi je obrnuta kombinacija: ženski 16x1,5mm na muški 1/4", i ženski 16x1,5mm na muški 3/8", koja mi naravno ne radi radnju... Nije problem u 15-16 evra, već se plašim da ako ponovo naručim opet stigne kontra kombinacija. Do sada nisam imao nikakvih problema u kupovinama sa Aliexpressa i ne znam šta se radi u takvom slučaju. Da li se piše konkretnom Kinezu prodavcu, ili se piše Aliexpressu reklamacija da pošiljka ne odgovara opisu na njihovom sajtu? Ponavljam, ne tražim da mi vrate novac (jer to onda iziskuje da vratim ove reducire što su došli a ja nemam ni predstavu kako da ih vratim, nisam nikad slao ništa van Srbije). Više je stvar u tome da kad ponovo poručim te reducire da mi stigne to što piše na sajtu i što sam označio da kupujem. E sad problem je što ova kombinacija koja mi treba nije baš široko rasprostranjena i ja sam našao samo ovog jednog prodavca od koga sam popručio reducire. Pa se plašim da se kod ponovne narudžbe kod njega ponovi ista situacija. Problem je i što ne znam engleski pa ne znam ni da protumačim pravila aliexpressa, pa ako neko zna šta se radi u takvim prilikama bio bih mu zahvalan da mi objasni.

Nazad
Vrh