Kremator
Član
Mi smo ekonomska saraga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj tako . Kakav je takav je ali je nas . I predsednik se mora postovati - prica matorih izlapelih , samozivih i sebicnih ljudi .Što ga slušate uopste ? Prica gluposti
Јел бацају ђубре?Jajce je predivno ,tj taj vodopad u sred grada i to oko njega , tvrdjava... Jos ko zeli da vidi hiljade Arapa u 50 verzija zamotavanja .
Jel to iz tebe navire sovinizamSta da im se radi . Tako je kako je. Moze da ti se svidja ili da ti se ne svidja . Nema zasad nikakvih problema sa njima a mozda i bude.
Malo je neobicno , mozda i neugodno jer je totalno druga kultura i obicaj al sta ces.
Jajce je npr federacija . Bio sam neki dan na Jahorini, to je RS. Isto ih ima mnogo. Pricam sa ljudima sto rade tamo , to su sve Srbi, ..Pitam iz koje su drzave. Kazu sve Arabija,katar,Emirati.
Ovi drugi nemaju para za turizma. Kazu , cuti neka ih . Od koga bi drugog uzeli pare sad van sezone.
kakvi bi bili komentari da se umeša evropa i amerika........raporte u jednoj ambasadi ne bih komentarisaoeov prebacim i videh opet ova budala drzi monolog
povredjeno neznam koliko policajaca
eh kad se setim kad je bio radikal pa razbijao beograd svaki mesec,onda mu policajci nisu bili bitni
cuveni snimak ---sta je bilo misevi---
brate mili ja sam vam pisao pre neku godinu da smo imali sansu da ga skinemo,sad nema sanse
evropu boli patka,ona se kolje ameri/ukr VS rusi
a mi ko go puz
al jednom kad se skine,koliko je on pokrao para tj njegova masinerija to ce se izucavati
pao bi ko sisarkakakvi bi bili komentari da se umeša evropa i amerika........raporte u jednoj ambasadi ne bih komentarisao