Chat 17

Ovde će biologija i prirodna selekcija odraditi svoj posao, od Srbije će ostati samo,ne mogu reći lepo sećanje. Jedan od znakova je Via Karpatia i još jedan put od Budimpešte do Jadrana,bukvalno nas obilaze kao ... svako neka doda šta.

Sad kad bi pitali ljude sta je to Via Carpatia 90% ne bi imalo pojma. Javna je tajna da se ovim projektom obesmisljavaju svi autoputevi i koridori kojima je Srbija isecena.

Pogledao sam . Ali imamo jos fore jer ce ga tek 2027 zavrsiti . Sada kapiram zasto hoce da grade autoput smajli kod nas . Da se sa tog karpata iskljucuju kod nas pa na zapad 🤔

Тај смајли не може толико саобраћаја да "прогута". Овде у околини иде паралелно са старим путем на којем су две шећеране и велики број силоса, знају они који пролазе тим путем какав кркљанац зна да буде. Све и да иде терет новим путем, мора се искључити негде, значи опет гужва.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Pogledao sam . Ali imamo jos fore jer ce ga tek 2027 zavrsiti . Sada kapiram zasto hoce da grade autoput smajli kod nas . Da se sa tog karpata iskljucuju kod nas pa na zapad 🤔
Sve ide.ide u dobrom smeru, klasteri se otvaraju sami od sebe. Od tri mora i carskog druma mi postasmo rupa na putu,da ne kažem rupa na Evropskom ćilimu. Rekao sam nedavno neke stvari ali ne vredi pričati, ljudi još uvek misle da Slovenci umiru od gladi bez Srbije.

Sve ide.ide u dobrom smeru, klasteri se otvaraju sami od sebe. Od tri mora i carskog druma mi postasmo rupa na putu,da ne kažem rupa na Evropskom ćilimu. Rekao sam nedavno neke stvari ali ne vredi pričati, ljudi još uvek misle da Slovenci umiru od gladi bez Srbije.
Slovenija je sad bukvalno ,,zapad" za nas, od dva brata od strica jedan ima 3 dece, dvoje je u Slo ,drugi 2 jedno je u Slo.

Sad kad bi pitali ljude sta je to Via Carpatia 90% ne bi imalo pojma. Javna je tajna da se ovim projektom obesmisljavaju svi autoputevi i koridori kojima je Srbija isecena.
Svi autoputevi u srbiji imaju smisla ako ovo zlo ostane na vlasti...tačno se zna ili će se znati za koji je za šta predvidjen....
Kao onaj npr. da albanski seljak lekse svoje proizvode transportuje u srbiju ili rio tinto saobracajnica itd

Toliko je jeftina putarina da nam kamioni tutnje krpz naseljena mesta jer nece globu da placaju a posto su ti putevi u nadleznosti opstina a tu mala bara puna krokodila, rupa na rupi nice jer se zlatnom lopatom krpe putevi iz doba sfrj. Cena goriva je presla granicu svakog moguceg bezobrazluka i javasluka. To sve kad klekne a vec je kleknulo, Grcka ce nam sa svojim bankrotom i prodavanjem ostrva biti neostvareni cilj napretka i prosperiteta.
Kakva bre borba demokratijom na kartel i indijance!

Treba zakonom ograniciti da neko moze biti poslanik u samo jednom mandatu a ne da neko bude poslanik od studiranja do penzije, tako Drzava postaje koruptivna tvorevina, kad jedna grupa ljudi vlada 15-20-30 godina,,, neznam da li ima neke drzave koja je prosperirala kad jedna stranka dugo vlada.

A predsednik Vucic je opet ponovio da je ovo nasilje iscenirano spolja, i naravno opet nije imenovao ko su te organizacije i pojedinci.

Nazad
Vrh