Chat 17

143ad4b7dccd75c1f9ec6e0af9c5df3b.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Reko sebi, ajde na informer da vidim dokle je Novak dogurao na Wimbldonu,,,, nemoz nista naci, jel Novak uopste igra na Wimbldonu?

Душане, па овде су комунисти стрељали после рата десетине хиљада људи... И оне које су требали и оне које нису.
Стрељали су све што је паметно и што би представљало неку врсту интелектуалног отпора... лекаре, учитеље, свештенике...
За оне индустријалце и тадашње богаташе ме боли патка... Они су драли кожу с леђа народу....

Ништа комунизам добро није донео...СрБски човек, радник, домаћин је био у сваком смислу квалитетнији и поштенији пре комунизма....
Strahota a ustvari najmanje Srba je streljao u odnosu na broj stanovnika celih 15 hiljada. Za četiri godine rata i nije neki broj.

Ти баш мрзиш Србе?
Упоређивати Светог Саву са оним задриглим ћопави загорским крметом може неко ко баш нема ни мало људскости и достојанства.

Strahota a ustvari najmanje Srba je streljao u odnosu na broj stanovnika celih 15 hiljada. Za četiri godine rata i nije neki broj.
Колико се српске крви треба пролити да би теби и сличнима било довољно?
Па и да је "целих 15 хиљада", зар је и то мало? То је бар 15 хиљада породица завијених у црно.

Ти баш мрзиш Србе?
Упоређивати Светог Саву са оним задриглим ћопави загорским крметом може неко ко баш нема ни мало људскости и достојанства.
Претпостављам коме си одговорио и писао. Ја овде кад сам се регистровао, на овој теми сам прочитао два поста од тог члана, одмах је отишао на игноре листу. Препоручио бих и теби да следиш мој пример, много боље форум тако изгледа :)

Kod Tita si imao izbora hoćeš li u komuniste ili ne a kod Save ako nećeš u pravoslavlje( a tata mu bio katolik) oderu te zivog.
И то лично он дерао људе?? Јбт ово што ти написа ни најокорелијим усташама и арнаутима није пало на памет да изјаве. Јбт просто мислим да се иза овог ника Михајло Јовичић, крије Ненад Чанак главом и брадом. 🤔 😁Мада ни он баш оволико не мрзи Србе и све Српско као ти. 😢

Poslednja izmena:
Претпостављам коме си одговорио и писао. Ја овде кад сам се регистровао, на овој теми сам прочитао два поста од тог члана, одмах је отишао на игноре листу. Препоручио бих и теби да следиш мој пример, много боље форум тако изгледа :)
Ма не, има човек и паметних писања овде али претерује са том мржњом према Србима. Али опет то је његов и само његово право и лични став. Можда ни ја нисам по свим мерама и мерилима под винклу за остале чланове, али јбг сви имамо своје мане. Не слажем се ни ја са некима, а ни самном се многи не слажу па опет диванимо овде на форуму. Не стављам никог на "игноре", једноставно се не обраћам таквима и крај ако ме баш иритирају.

Napalio se covek posle Tomahavkovog koncerta . Jos mu stoji uspravno 🤣
Inace samo da kazem da nase patriote znaju da je karta za njegov koncert bila 96 dinara a za sedenje oko 1.000 . Cisto da znaju da se ne mora uvek basnosovno zaraditi .

Колико се српске крви треба пролити да би теби и сличнима било довољно?
Па и да је "целих 15 хиљада", зар је и то мало? То је бар 15 хиљада породица завијених у црно.
A koliko su ti zavili u crno? Kako su Nemci saznali da se u mom selu sprema grupa skojevaca, uhvatili ih i zapalili žive? Jel taj što ih je odao treba da živi?

Ма не, има човек и паметних писања овде али претерује са том мржњом према Србима. Али опет то је његов и само његово право и лични став. Можда ни ја нисам по свим мерама и мерилима под винклу за остале чланове, али јбг сви имамо своје мане. Не слажем се ни ја са некима, а ни самном се многи не слажу па опет диванимо овде на форуму. Не стављам никог на "игноре", једноставно се не обраћам таквима и крај ако ме баш иритирају.
Nemoj realnost da mešas sa mržnjom, to nas je i dovelo dovde- nestanka naroda.

Добро, али делује као да члан кад устане одмах да дође себи напише пар србофобних постова, па онда тек кува кафу. Ја да мени не би пресела јутарња кафа, ставим на игноре и мирна Бачка.

Jedino pozitivno sto je uradio za drzavu je sto je otkacio kominformu.
I onda nakon toga sve što je urađeno po pitanju industrijalizacije,korišćenja prirodnih resursa u društvene svrhe a ne kao danas kad su ti resursi u stranim rukama kao i bankarski sektor.Odbacivanje kominforme nije bio samo politički čin već i ekonomski,zato smo jedan dobar period bili zapad za istočni blok.....izuzeti iz bilo kakve vrste kolonijalizma.
Bivša Yu je bila država koja nije bila podređena nikome što je danas nezamislivo za bilo koju državu u širem regionu.Bili smo izvan gvozdene zavjese,mnogo otvoreniji i integrisaniji prema ostalom svijetu i taj period važi za trenutak kad smo bili najsuvereniji u svojoj istoriji (mislim na sve banana državice ex yu).
Naša tragedija je u tome što nam filuju glavu da tako treba da bude i da ovakvo stanje nema alternative.
Mada studenti blokaderi misle drugačije...

Nazad
Vrh