Chat 17

Baš me zanima na koji bi se način u Srbiji gradile neke megagrađevine, recomo Buržkalifa, neboderi u Kini ili Americi..
To bi naša suprotna ekipa (ona koja ne gradi) trebala nonstop da kontroliše i validira.
Mi smo definitivno došli do faze kolektivnog nacionalnog ludila i bojim se da će neko morati da nas sve zajedno ispraši po guz..i..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Tacno je i rekao . "Ma kakav pravilnik ..." Trebo je dodati " mi ni ustav ne postujemo ,kamoli pravilnike"
Pa šta treba predsednika da bude briga za građevinske i ostale pravilnike? To je u odgovornosti profesionalaca.
Predsednikovo je da preseče vrpcu, održi prigodan govor i to je sva njegova nadležnost.
To što se profesionalci ne pitaju(i ne rade svoj pos'o) je sasvim druga priča.

Момо, опет наивни уметник. Ако се оволики народ окупио нико да поведе, а студенте таргетирају. Студенти су сад мањина колико се народ покренуо. Само где?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Koga hoćeš da povede?
Kad su se studenti (a i ostali koji su organizovali proteste) ograđivali od političkih partija narod je to podržavao.
Sad bi hteli da neko ,,povede" . Kako?
Ako se političari pojave na protestima odma im j.mamu hoće da se okoriste ,ako se ne pojave onda im mamu što ih nema.
Treba prvo mi da rasčistimo šta hoćemo i koliko smo ustvari potpali pod medijsku mašineriju.
Od mnogo ,,protivnika" ovog režima čujem upravo teze koje je režim lansirao i želi da ih čuje.

Уффф, ајмо опет.... Блокаде нису само у београду већ свугде. Међу тим протестантима сигурно има неко способан. Више способних је тешко контролисати, овако у београду хапсе и шетају од станице до станице по целом граду, као по шаблону.
Ево код мене у околини од врбаса до сомбора блокаде, не хапсе никога. Не тражи се месија већ притисак на власт и расписивање избора за владу, председник је ту небитан. Ако овај формат управе не ради, а не ради, дај да пробамо са директном демократијом, сваких 6 месеци годину дана референдум.
Кад су онај трактор "ухапсили" рекао сам онда да сам прилично сигуран трактори се више неће користити у протестима. Тај сценарио је завршио.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

To je tek drugi korak.
Prvi korak je nacionalna odluka/koncenzus za takav tip državnog uređenja.
Dalje ima mnogo koraka do funkcionalnog sistema.
Verovatno bar 10 godina..pod uslovom da se srbi slože-što je vrlo malo verovatno..

Nazad
Vrh