Chat 17

Аааа, још један који не види целу слику а колико видим и остали не обраћају пажњу. На протестима има народа свих година а само се млађе особе заустављају, легитимишу и приводе. Остали се се спомињу као да нису тамо. То је директно до медија и лажног извештавања и стварања погрешне слике код осталих.
И још једна ствар, како нам је туристичка сезона ове године, бесплатни ваучери и тако то...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

I ova vam tuče djecu....samo da ostane zabilježeno

514266896_10235175630765697_4407683835102731252_n.jpg

Neki idu na more ,neki svode računice ,neki su za Hulju...a neki primaju pendrek ..
Pa da podelimo taj pendrek..
A batina ima dva kraja
A seljak ima držalje od sekire ,od ašova a našao bi se neki i od motike
Zamislite velika blokada sa kombajnima traktori sa prikolicama a između seljaci i u ruci motka

Aaaa...

Bravo Zmaje . Ali znas sta ovi sto hoce na vlast bez izbora hoce da kradu i bice gore nego sada . Izdegenerisani mozgovi zbog malo cara oslikavaju njihovu glavnu osobinu . Ali vremenom ce shvatiti jer ce nadstresnica pasti svakome kada tada na glavu u onom ili ovom obliku !

Neki idu na more ,neki svode računice ,neki su za Hulju...a neki primaju pendrek ..
Pa da podelimo taj pendrek..
A batina ima dva kraja
A seljak ima držalje od sekire ,od ašova a našao bi se neki i od motike
Zamislite velika blokada sa kombajnima traktori sa prikolicama a između seljaci i u ruci motka

Aaaa...
Dobra ideja . Nego ,jel mislis da je vecina seljaka protiv ovih?

Kod nas i netreba više niko da 'dolazi na vlast', odnosno da bude predstavnička demokratija, već odmah ići na direktnu demokratiju.
Mada, vrlo je komplikovano napraviti tako nešto jer mi kao narod definitivno nemamo kapacitet za to.

Мислим да је већини добро или да мисле да им је добро,те окрећу главу од овог насиља и насилника који туку нашу децу.па шта ако има 21,2,3 године.Моје дете је увек за мене дете и ћу да идем да га браним.

Mirosti.Slazem se ,isto. Ali. Jedno od prvih referendumskih pitanja ,koje bi masa izgurala , bilo bi: Da se ide mobilizacija i vojno policijsko oslobadjanje Kosova.
Sta li bi narod izglasao?

Mirosti.Slazem se ,isto. Ali. Jedno od prvih referendumskih pitanja ,koje bi masa izgurala , bilo bi: Da se ide mobilizacija i vojno policijsko oslobadjanje Kosova.
Veruj da neznam šta da odgovorim na takvo pitanje.
Možda bi ovi naši (jadni) akademici(sa debelim platama) trebali, kao verifikovane mudre glave, dati nacionalnu platformu po tom pitanju.
Kada uzmemo u obzir sve istorijske i sadašnje aktuelne činjenice, dobija se jednačina vrlo visokog reda, koja može imati više rešenja.
Možda bi pre ispravan odgovor dala veštačka inteligencija(ako je nahranjena svim činjenicama), nego neko od nas..

Референдумско питање у смислу да пошто је Косово и Метохија СрБска земља да је ослабађају сви Срби. Па и Срби из Републике Српске.
Па да се Момо нађемо у рову један поред другог да ослобађамо... ја ћу да бацам ђубре а ти да чистиш... па да ми објасниш те западне принципе и како на леп начин да остварим права и слободе... :)

Да се распише референдум не би прошао... не би народ изашао на гласање... Код мене у крају ко није са Косова и Метохије сигурно не би слао децу на фронт јер су ови одоздоле продали имања и са дебелим парама се бахате по Смедереву... уосталом и ти људи са Косова и Метохије су своју децу склањали кад ''99...

Друга ствар је што овај народ нема потенцијала да се бори... па децу нам туку а ми седимо по кућама... годинама се праве таква катастрофална решења и толико се ''убија'' овај народ преко телевизије, преко релавитизације историје и животних вредности... форсирају се лака решења и форсира се педофилија у свим гранам друштва... непотизам... протекција.... овај народ је расцепкан до последњег дела свог бивствовања....

Змају, земљорадници су толико изиграни да ни они не би знали шта да ураде... бунили су се више пута док су грађани негодовали јер нису могли да прођу на продужене викенде и летовања... на Златиборе и Копаонике... Уосталом земљорадници и треба да раде оно што најбоље и умеју... да праве храну... али данас му се производ отима да би неки извозник зарадио а увозник заради да увози неко смеће које једемо...

Нема ова држава никакав потенцијал за било шта... писао сам више пута... крај граница нема становника... кад би нека сила кренула на нас копнено ми не би знали једно два сата да су нас напали... овај народ ће стварно оправдати прогнозе УН да ћемо 2050 пасти на 5 милиона...

Nazad
Vrh