Chat 17

Није проблем један човек... Мада он користи све полуге власти да остане што дуже да нас јаше...

Проблем је што ћемо са оваквим исквареним људима морати да правимо бољу државу.
То ће бити тешко... Било је тешко и кад је Ђинђић о томе причао а камоли сада када је хоботница ухватила све поре друштва.

5. октобра је корупција била ухватила до председника општине и понеког малог привредника и све државне институције...
Сада све то иде и дубље, до сваког малог човека који има било какву корист... Сваки тај мали човек је засео на позицију за коју или није школован или није стручан а има бенефиције...
Зато ће бранити хоботницу свом силом....
Плус што сада постоји још мање наде да ће икада бити боље јер најбољи одлазе а остају они који могу да плате или имају везе, кумове..

Zar mi nismo nebeski narod?
Да смо небески народ колико смо добри пустали би кишу свима...
пре би рекао да смо ближи неким другим "водотоковима"... ;)

Развалио сам се данас.... А као узео сам дан одмора.... какав парадокс... Од јутрос прво јурио поштаре, па поште, па после тога јурио папирологију у граду, поподне кантао воду да залијем младе саднице... Заменио ђон на шмрку (ручна пумпа), пробао томос моторну пумпу али ђаво неће да вуче воду... негде губи притисак... или на том ђону или негде у пумпи или можда и нема довољно воде у цеви јер је суша... цев је шест метара, вода је негде на два метра, сито на цеви је изгледа иструлело па вуче каменчиће и песак.... (стављам сито испред пумпе)... После тога сређивао нешто и петљао по кући.. завршио све послове мало пре поноћи, тушнуо се и сад цепам другог зајечарца.... да мало смирим тело...

Живот је леп кад се ради и кад се иде у напредак...

Poslednja izmena:
Da li je neko još primetio da se na nekim "alternativnim" Youtube kanalima nekako iznenada pojavili "members only" snimci.
Što samo po sebi nije problem (treba ljudi da zarade), ali je problem kad se ista opcija pojavi na nekoliko kanala koji su navodno nezavisni i ne bi trebali da imaju veze jedan sa drugim.
Meni je to samo utvrdilo sumnje koje sam već ima prema datim kanalima.

Nazad
Vrh