Chat 17

Оће викендаши да ме поједу а ја сечице и сам сец🤣Он јебе маму из дворишта ја одавде зови Мтс😂а било је свега нећу да се фалим имам добар гард мали низак ко сунђер Боб🤣Стварно су смрадови ти монтери...
Samo seci . Pravi patriota ce to raditi da bi naterao bagru da odrade stvari po propisima 👍

Nije on sigurno nista po tom pitanju odlucio . Znao je sigurno ali nije se on nista pitao . Ne bi bilo onih spotova na pinku da su nasi presecali . Banjsku je verovatno organizovao ali je neko od mudonja iz Beograda dojavio stranim sluzbama i akcija je propala .

Kako zamisljas da bez naseg tuzioca koji ne moze na KiM da se istraga pokrene ? Pre tog ubistva svi nasi iz pravosudja su se zakleli na Ustav Kosova pa nisu mogli raditi taj slucaj . Na KiM od nadleznosti ostalo je jos samo zdravstvo i skolstvo .

Pa on nije uhvacen . Slobodan je kao ptica na grani a ocito ne znas procedure pravosudju . Da bi sudija sudio i da bi sudjenje bilo pokrenuto potreban ti je tuzilac . Taj tuzilac mora da ispita mesto zlocina i sve ostale stvari i da podnesi tuzbu . Tek kasnije stupa sudjenje .

Па ухапсили су онога албанца пре коју недељу на граничном прелазу. И сад стигла пресуда.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Пре две године сам писао да ће наћи начин и нас да повежу са светским хаосом и да би ваљало да нас неки светски сукоб заобиђе у потпуности. Почело са украјином/русијом и сад израел и остатак света.
Нисмо ми никакви мега произвођачи и продавци оружја, али се будала хвали са глупостима и стварима које могу свима живот да закомпликују. Као да нам је досадно у свакодневном животу.

Пре две године сам писао да ће наћи начин и нас да повежу са светским хаосом и да би ваљало да нас неки светски сукоб заобиђе у потпуности. Почело са украјином/русијом и сад израел и остатак света.
Нисмо ми никакви мега произвођачи и продавци оружја, али се будала хвали са глупостима и стварима које могу свима живот да закомпликују. Као да нам је досадно у свакодневном животу.

Sta panicis, rusi ce vas braniti.

Само нека се лупају, а наше нека овај пут буде да их снабдијевамо.
Нико од њих нам није пријатељ, и једни и други су нам нанијели много зла.

А ако у Ирану претекне која ракета па се одлуче да гађају Србију, има источно од Урошевца велика касарна, тешко је промашити.

Putin bi pomogao Iranu ,ipak su im duzni , al da je napao neko drugi , tipa Azerjbedzan, Gruzija ,Turkmenistan , i tako , a kad je u pitanju Izrael ..., jbg , moze moralna podrska i osuda , sta su ocekivali. Da se njemu iz Ukrajine izvuci ,taman posla da se cacka sa Izraelom.

Што им дужни Руси? Па нису им Иранци поклањали дронове него су им продавали. Имају само економски стратешки споразум али не такав да би један другог бранили. Продају један другоме оружје које смеју да продају...

Такав споразум имају Израел и амери... па се види шта имаш на крају... од Газе ће направити летовалиште а од Ирана рафинерију нафте....

Момо јел су ти Руси увек криви за све?

Нису криви западњаци који бомбардују како им се дигне тог јутра?

Мада Пхилби је у праву... док је далеко и док друге бомбардују боле нас... немамо пријатељски народ у свету... евентуално Румуне али и они ће пре послушати амере и урадити све што траже...

''99. нико није затворио ваздушни простор него су само гледали како нас амери гузе... тако да... Русе болео *ђока за нас.... добили силне кредите од западњака... посредовали за примирје само као посматрачи.... Ено га Козирјев у својој вили на Флориди.... Путин тумачи пресуду МСП како му се ћефне... наравно у своју корист... На основу случаја Косова и Метохије он је направио још шест независних ентитета... и има дозволу да где год хоће интервенише... да не пишемо о Африци где немамо појма шта се дешава... Све исто као и Амери...

Наш је највећи проблем што се ових година од када смо се ослободили југославије нисмо организовали да направимо економски јаку државу... без обзира на санкције и иживљавање западњака над нама мислим да смо могли да нађемо канале да их ''одобровољимо'' за обострану корист... овако и даље ће свако да диже патку на нас...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh