Chat 17

Ta Vlada Srbije je podršku izgubila još 2009. godine i održavana je na veštačkom disanju do kraja mandata.To što je izdržala pun mandat je to što je se Tadić možda ponašao gore nego ovaj sada, umesto da raspiše izbore on se služio klasičnim prevarama.....Ostavili su zemlju praktično u bankrotu....

Ta Vlada Srbije je podršku izgubila još 2009. godine i održavana je na veštačkom disanju do kraja mandata.To što je izdržala pun mandat je to što je se Tadić možda ponašao gore nego ovaj sada, umesto da raspiše izbore on se služio klasičnim prevarama.....Ostavili su zemlju praktično u bankrotu....
Vecu glupost odavno nisam cuo

Pa ko je napustio tu vladu?
Madjo dinkic koji je 2012 usao u vladu sa Zvalavim

A vlada i bez njega imala vecinu

Odo ja opet na godisnji od foruma kad vidim sta pisu ljudi i kakve ne buloze

@Vlada015 - sa ovom bi imao ozbiljnu razmenu misljenja 🤣
A da @grunt ne ostane po strani njemu cemo dati Macuru .
Iskreno... žena stav se mora poštovati! Iznela neke stvari iskreno bez uvijanja, upakivanja i ostalih standardnih gluposti što slušamo non stop.
Mislim, na oko se vidi njeno zanimanje mada ni ova umotana u nešto što liči na srpsku zastavu i ova do nje nisu mnogo drugačije.
Za ovu treću (Macuru :)) nisam siguran. Al znam da ova starleta greši kad kaže da "ne bi mogla da vodi konverzaciju sa njom". Kad bi se malo pripremila za taj dijalog i kad bi je neko podučio, mislim da bi bilo obrnuto. Te da gospoja Macura ne bi mogla da vodi dijalog sa njom jer izuzetno plitka!

Е мој Банат шта би ја теби дао🤣🤣🤣за ово ти хвала ко брату имао сам искуства са овим фелама што код тебе није био случај🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Vecu glupost odavno nisam cuo

Pa ko je napustio tu vladu?
Madjo dinkic koji je 2012 usao u vladu sa Zvalavim

A vlada i bez njega imala vecinu

Odo ja opet na godisnji od foruma kad vidim sta pisu ljudi i kakve ne buloze
Ta Vlada je izgubila podršku naroda još 2009. godine u jeku svetske ekonomske krize, ako je propagirao demokratiju, sto Boris Tadić nije dao neke prevremene izbore, čisto da proveri birački volju građana, pa nije jer je znao da će da izgubi.Toliko o tome.

Daj Vlado...15milijardi duga....sada pitaj Boga 40-50
Tadića nisam volio al ovaj je ne uporediv sa bilo kim
Tadićeva ekipa je samo preko Farmakoma pokrala pola milijarde eura ili dolara svejedno, to svi dobro znaju u našem kraju, ojadili su i državu i gradjane, dozvolili su da dinar sklizne sa 77 na 115 dinara, praktično da izgubi 50 % za 4 godine. Da ne govorim o rekonstrukciji bulevara kralja Aleksandra u Beogradu i koliko je tada drzava bila ostecena...

Ja mogu da razumem da je neko sada na protestima nosio transparent kako je poskupljuje sve, kako je visoka cena goriva,kako su subvencije male, kako je jeftina roba poljoprivrednika, kako nam je dug 50 milijardi eura ali nisam video nikoga da je to napisao na transparentu.....

Znači svima je u suštini lepo...

Poslednja izmena:
Tadićeva ekipa je samo preko Farmakoma pokrala pola milijarde eura ili dolara svejedno, to svi dobro znaju u našem kraju, ojadili su i državu i gradjane, dozvolili su da dinar sklizne sa 77 na 115 dinara, praktično da izgubi 50 % za 4 godine. Da ne govorim o rekonstrukciji bulevara kralja Aleksandra u Beogradu i koliko je tada drzava bila ostecena...

Ja mogu da razumem da je neko sada na protestima nosio transparent kako je poskupljuje sve, kako je visoka cena goriva,kako su subvencije male, kako je jeftina roba poljoprivrednika, kako nam je dug 50 milijardi eura ali nisam video nikoga da je to napisao na transparentu.....

Znači svima je u suštini lepo...
Pa krali su svi od 90 pa na ovamo...ali ovi pljačkaju...čiste....ne vidi se kraj pohlepe
I svi prema zasluzi treba da robijaju

Није проблем кад краду велики проблем је кад краду сви...а нај горе је кад се сиротиња и нерадници довате живота,опанак кад се попапучи.

Krali su jos od karadjordja , pa na ovamo!U bliskoj prošlosti su spominjali sina Nikole Pasica da je bio jedan od prvih tajkuna i kriminalaca u Kraljevini :ppozdrav:
Svaka naša država je uvek kroz istoriju bila u funkciji bogatih gradjana, Kneževina Srbija, Kraljevina Srbija, Kraljevina Jugoslavija, SFRJ, SRJ, Srbija i crna gora , Republika Srbija.
Jedino je SFRJ u 70 - im i 80 - im godinama mislila na siromašne građane, dala im je mogućnost da naprave kuće,da dobiju stanove....
Nakon prvog svetskog rata građanima Srbije odnosno samo Srbije bez ostalih delova kraljevine Srba i Hrvata i Slovenaca su su na ime smrti bolesti i gladi i štete u prvom svetskom ratu podeljeni taloni ratne štete.
Odmah nakon toga država je rekla građanima da prodaju te talone ratne štete jer će oni u budućnosti biti bez ikakve vrednosti, i i sirotinja je krenula da prodaje te talone i zauzvrat je dobijala jako mali iznos novca za to. A to su kupovali tadašnji bogataši sin Nikole Pašića i tako dalje i tako dalje...

Vladimir Djukanovic poslao poruku blokaderima>>nema povlacenja pred fasistima!

Izgleda da je djukanovic glavni pumpadzija ,zna kako da razgnevi ljude koji protestvuju, uvek ima prave reci da ljudi dobiju energiju za nove blokade i masovnost .
jak čovjek ...sebe smatra državom a ima toliku vlastitu djecu

Nazad
Vrh