Chat 17

malo sam guglao,to je donešeno prije godinu dana a sa francuzima potpisan sporazum oko gradnje tih elektrana.....potpisao siniša mali

Vulin izjavio da je opste poznata cinjenica da je rec o obojenoj revoluciji, koju finansiraju i organizuju zapadne obavestajne sluzbe.

Samo izgleda da jos nisu odlucili koja je tacno obavestajna sluzba jer nekako imaju blokadu da najzad vec jednom kazu naziv te obavestajne sluzbe.

Ja opet mislim da nije problem u poštenim i stručnim ljudima kojih svakako imamo... Problem je u valjanom sistemu kojeg nemamo
Kažu mi ljudi koji su bili i Trebinju na onom skupu o energetici da je Srbija ukinula zabranu gradnje nuklearnih elektrana. Jel zna neko nešto o tome.?
Radi se o tome da bi trebalo u Mađarskoj da se pravi nuklearna elektrana zajedničkim ulaganjima Mađarske i Srbije, negde blizu kod granice, pa bi delili struju...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Ovaj spašava svoju glavu nečim što nije njegovo...
Sa Trampom dolazi do definitivne nove podele sveta između njega i Putina, da bi mi definitivno rešili svoje nacionalno pitanje,realno to nama niko za džabe neće uraditi, čisto da se zna.I Ukrajina je na kraju morala da pristane na tako nešto .

I pomoć Srbiji u prvom svetskom ratu od strane Francuske i Britanije sva je naplaćeno kroz koncesije na rudnicima i ko zna šta još.Britanci su upravljali Trepčom u Kraljevini Jugoslaviji.
RTB Bor je nažalost primer za tako nešto, dok.smo mi upravljali tom firmom non stop je radila sa gubicima, danas radi u plusu..Znači , problem je neki u nama.

Poslednja izmena:
Radi se o tome da bi trebalo u Mađarskoj da se pravi nuklearna elektrana zajedničkim ulaganjima Mađarske i Srbije, negde blizu kod granice, pa bi delili struju...
То је нови блок у граду Пакш, да буде пред старог са четири реактора, али не да буде изграђен са Мађарима на партнерској основи, већ да се Србија, како је Шизоје помињао, "учипи" за 5-10% вредности и да из ње добије исто толико капацитета те електране. Изградња је већ почела, али тешко да ће Мађари да пристану на ту идеју.

Aj leba ti budi iskren . Za koga bi glasao da sutra izadje svaki politicar na izbore . Kazi jedno ime .
Ја сам искрено од почетка немам за кога, коме то није јасно до сад жао ми је.Власт ће се променити или изборима или ратом треће нема (за мене дај Боже да грешим)Ако ми дајете избор Вучића и опозицију са Ђиласом,ћутом,Мариником онда ово све са Студентима нема никаквог смисла!

Ok to ali kazi jedno ime politicara . Uvedeno je obavezno glasanje a svi do jednog politicara u Srbiji se nalaze na listicu i to moras da jednog zaokruzis . Kazi koga bi .

Ја сам искрено од почетка немам за кога, коме то није јасно до сад жао ми је.Власт ће се променити или изборима или ратом треће нема (за мене дај Боже да грешим)Ако ми дајете избор Вучића и опозицију са Ђиласом,ћутом,Мариником онда ово све са Студентима нема никаквог смисла!
Đilas ,Ćuta i Marinika su veće zlo?

Nema bas neke zemlje u kojoj je jedna partija i jedan covek dugo na vlasti pa da je prosperitetna, obicno su to diktatorske ili autokratske zemlje i nisu bas bogate. E sad porediti Vucica i njegovu Stranku i onda reci da je djilas,marinika i cuta veci lopovi, mislim da je pogresno, jel ako su oni zaista lopovi vec bi trebalo da budu uhapseni 100 puta.
Nazalost demokrate su imale 12 godina da usvoje zakone koji bi ogranicili svaku vlast da imaju manje moci i da budu lako smenjive a to bi moglo vrlo jednostavno, ukinuti dozivotno pravo da budes poslanik ili bilo koju drugu funkciju, tako da buduca vlast ne bi mogla da zasedne opet vecno da vlada.
I nazalost svako ko dodje on oce da vlada umesto da sluzi onima koji su ga birali.

Nazad
Vrh