Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Видиш како све знашkako navijaš vodu na svoju vodenicu čini mi se da sem sns koji su stručni vredni i pošteni niko drugi nema vodju ni ekipu pošto su svi nesposobni i lopovi .to zaključujem iz tvojih postova . aj sad po oprobanom receptu ime poreklo nacionalno pitanje kosovo i td
Aj leba ti budi iskren . Za koga bi glasao da sutra izadje svaki politicar na izbore . Kazi jedno ime .Дали ви имате људе који су спремни да владају уместо ових сад у вашој Општини?
Zašto insistirate na imenima kad je u cilju promena sistema.Aj leba ti budi iskren . Za koga bi glasao da sutra izadje svaki politicar na izbore . Kazi jedno ime .
Radi se o tome da bi trebalo u Mađarskoj da se pravi nuklearna elektrana zajedničkim ulaganjima Mađarske i Srbije, negde blizu kod granice, pa bi delili struju...Ja opet mislim da nije problem u poštenim i stručnim ljudima kojih svakako imamo... Problem je u valjanom sistemu kojeg nemamo
Kažu mi ljudi koji su bili i Trebinju na onom skupu o energetici da je Srbija ukinula zabranu gradnje nuklearnih elektrana. Jel zna neko nešto o tome.?
Ovaj spašava svoju glavu nečim što nije njegovo...malo sam guglao,to je donešeno prije godinu dana a sa francuzima potpisan sporazum oko gradnje tih elektrana.....potpisao siniša mali
Sa Trampom dolazi do definitivne nove podele sveta između njega i Putina, da bi mi definitivno rešili svoje nacionalno pitanje,realno to nama niko za džabe neće uraditi, čisto da se zna.I Ukrajina je na kraju morala da pristane na tako nešto .Ovaj spašava svoju glavu nečim što nije njegovo...
![]()
Dodik nudi Trampu prirodna bogatstva Srpske vrijedna 100 milijardi dolara
Vlada RS, u saradnji sa predsjednikom Trampom, spremna je da ubrza izdavanje svih potrebnih rudarskih dozvola za američke kompanijecapital.ba
То је нови блок у граду Пакш, да буде пред старог са четири реактора, али не да буде изграђен са Мађарима на партнерској основи, већ да се Србија, како је Шизоје помињао, "учипи" за 5-10% вредности и да из ње добије исто толико капацитета те електране. Изградња је већ почела, али тешко да ће Мађари да пристану на ту идеју.Radi se o tome da bi trebalo u Mađarskoj da se pravi nuklearna elektrana zajedničkim ulaganjima Mađarske i Srbije, negde blizu kod granice, pa bi delili struju...
Ја сам искрено од почетка немам за кога, коме то није јасно до сад жао ми је.Власт ће се променити или изборима или ратом треће нема (за мене дај Боже да грешим)Ако ми дајете избор Вучића и опозицију са Ђиласом,ћутом,Мариником онда ово све са Студентима нема никаквог смисла!Aj leba ti budi iskren . Za koga bi glasao da sutra izadje svaki politicar na izbore . Kazi jedno ime .
Đilas ,Ćuta i Marinika su veće zlo?Ја сам искрено од почетка немам за кога, коме то није јасно до сад жао ми је.Власт ће се променити или изборима или ратом треће нема (за мене дај Боже да грешим)Ако ми дајете избор Вучића и опозицију са Ђиласом,ћутом,Мариником онда ово све са Студентима нема никаквог смисла!