Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je pomislio da bi pismo mozda moglo da bude otvorenoOtišao je i jedan naš Lala, naravno poslali ga u gulag i posle 10 godina dobio je pravo da piše kuċi. U tom pismu pisalo je: -Meni je ovde lepo a tako mi i treba.
Zašto?Nego ,jesu li nase poruke vlasnistvo foruma , vlasnika foruma ,kako god , ili su nase vlasnistvo ? Dali mozemo da pobrisemo sve nase poruke ? Ako mogu ,i ja bi da mi se sve poruke obrisu ?
Bog nema veze sa samoproglašenim ovozemaljskim njegovim predstavnicimaSede i narko dileri, zelenasi pa im nije problem. Bogu ugodno ako ostave koji evro.
Profilna slika ti je u startu sumnjiva,ti si sigurno neki strani placenik ili paćenik?Nego ,jesu li nase poruke vlasnistvo foruma , vlasnika foruma ,kako god , ili su nase vlasnistvo ? Dali mozemo da pobrisemo sve nase poruke ? Ako mogu ,i ja bi da mi se sve poruke obrisu ?
Ma Rusi su to sve miroljubivo jer poznati su kao veliki pacifisti.Par svari o ropstvu- crnce po Africi su hvatali drugi crnci i prodavali Arapima a ovi dalje. Amerika se nije podigla od robovskog rada na poljima pamuka nego od industrije. Posle građanskog rata crncima je ponuđeno da se vrate u Afriku,oni koji su se vratili osnovali su Liberiju isto državu jaja i oraja kao i ostale u Africi. PS ako su doseljenici u Ameriku izvršili genocid nad Indijancima šta su onda radili Rusi kad su od Moskve stigli do današnjeg San Franciska?
Najteza trasa je bila do Magadana,na radu je umrlo izmedju 250.000 i milion radnika!Zove se Put Kosti,jer je umrlo toliko ljudi uz put da ih niko nije ni zakopavao!А ко су и одакле били ти робови у Сибиру?
Дугујем ти извињење али питање нисам, очигледно, јасно формулисао кад ми ниси одговорио на њега. Моје су конгенитивне способности знатно ослабиле па јасније не знам.al budali malo bilo , pa kad je vec vidio da moze da vlada dokle oce , odlucio da se prosiri..
Стаљин није био Р у с ! За његове владавине Русија је, у оквиру СССРа, имала сличан статус као Србија у СФРЈ.Za dva miliona robova u Sibiru za vreme vladavine staljina je život crnog Američkog roba bio životni san.
Pa odgovorio sam . Politika kakva je bila od 1990 do negdje 2014. Kao prvo tada Rusi nisu ginuli u ratu niti ubijali , drzava je rasla iz godine u godinu ekonomski , ljudska prava , ugled u svijetu je rastao iz godine u godinu , itd .Дугујем ти извињење али питање нисам, очигледно, јасно формулисао кад ми ниси одговорио на њега. Моје су конгенитивне способности знатно ослабиле па јасније не знам.
Стаљин није био Р у с ! За његове владавине Русија је, у оквиру СССРа, имала сличан статус као Србија у СФРЈ.
Ja sam napisao robovi u sibiru za vreme staljina. Ko je uopšte spominjao rusiju?Стаљин није био Р у с ! За његове владавине Русија је, у оквиру СССРа, имала сличан статус као Србија у СФРЈ