Chat 17

Par svari o ropstvu- crnce po Africi su hvatali drugi crnci i prodavali Arapima a ovi dalje. Amerika se nije podigla od robovskog rada na poljima pamuka nego od industrije. Posle građanskog rata crncima je ponuđeno da se vrate u Afriku,oni koji su se vratili osnovali su Liberiju isto državu jaja i oraja kao i ostale u Africi. PS ako su doseljenici u Ameriku izvršili genocid nad Indijancima šta su onda radili Rusi kad su od Moskve stigli do današnjeg San Franciska?

Када се усвоји и овде закон као у демокраЦкој Канади моћи ћемо да одговарамо за оно што смо написали и пре закона... Тако да ако победи демократија ми ''слободоумни'' ћемо у гулаг а Момо ти можеш да будеш капо.

А кад се усвоји закон о страним агентима онда ћемо видети да неки неће моћи ни да гласају ни да буду бирани...

На крају крајева најгоре прођу они који износе само свај мишљења и уверења без иностране новчане помоћи у ојрима и доларима... они који воле свој народ а немај стокхолмки синдром да воле свог освајача и тлачитеља.

Иначе за комунисте и комуњаре ме заб*ле ова моја ''патка''... требало је то сатрти још док су били у зачетку... али у Краљевини су сигурно били заузети како да покраду народ као и ови сада... Како да отму и да се обогате и да себи обезбеде бенифиције...
Да није било лоше у Краљевини не би се ни комунистички покрет развио и не би га сиротиња ни прихватила...

СрБски народ је почео да пропада када је добродушно желео да сви јужни словени буду заједно јер што већа територија то више људи и то ће освајач теже покорити. Мада и да је остао у предложеним границама лондонског споразума тешко да би избегао судбину југословенске идеје.
Коју, узгред буди речено, ми и даље живимо преко деце комуниста и разноразне белосветске багре која се населила у престоницу и јаше по народу.
Међутим после свега опет смо робови само завијени у целофан са машницом.

Ево сад ми паде на памет... па све поруке су власништво форума :)

Poslednja izmena:
Па како комунисти и наследници комуниста а сви добри са свештенством, седе у првом реду и граде и помажу цркве. Не иде никако. Или иде...
Добра она серија сенке над балканом, поготово друга сезона.

Par svari o ropstvu- crnce po Africi su hvatali drugi crnci i prodavali Arapima a ovi dalje. Amerika se nije podigla od robovskog rada na poljima pamuka nego od industrije. Posle građanskog rata crncima je ponuđeno da se vrate u Afriku,oni koji su se vratili osnovali su Liberiju isto državu jaja i oraja kao i ostale u Africi. PS ako su doseljenici u Ameriku izvršili genocid nad Indijancima šta su onda radili Rusi kad su od Moskve stigli do današnjeg San Franciska?
Ma Rusi su to sve miroljubivo jer poznati su kao veliki pacifisti.

А ко су и одакле били ти робови у Сибиру?
Najteza trasa je bila do Magadana,na radu je umrlo izmedju 250.000 i milion radnika!Zove se Put Kosti,jer je umrlo toliko ljudi uz put da ih niko nije ni zakopavao!
Nekad je to bila trasa do mnogih rudnika a kasnije u 21 veku je postala jedna od zahtevnijih moto ruta.Pari - Dakar je Q...c za ovo !
Evo teme , gde je vise Pravoslavaca riknulo nego tih crnih nigera iz Afrike u USA! :ppozdrav:

al budali malo bilo , pa kad je vec vidio da moze da vlada dokle oce , odlucio da se prosiri..
Дугујем ти извињење али питање нисам, очигледно, јасно формулисао кад ми ниси одговорио на њега. Моје су конгенитивне способности знатно ослабиле па јасније не знам.
Za dva miliona robova u Sibiru za vreme vladavine staljina je život crnog Američkog roba bio životni san.
Стаљин није био Р у с ! За његове владавине Русија је, у оквиру СССРа, имала сличан статус као Србија у СФРЈ.

Дугујем ти извињење али питање нисам, очигледно, јасно формулисао кад ми ниси одговорио на њега. Моје су конгенитивне способности знатно ослабиле па јасније не знам.

Стаљин није био Р у с ! За његове владавине Русија је, у оквиру СССРа, имала сличан статус као Србија у СФРЈ.
Pa odgovorio sam . Politika kakva je bila od 1990 do negdje 2014. Kao prvo tada Rusi nisu ginuli u ratu niti ubijali , drzava je rasla iz godine u godinu ekonomski , ljudska prava , ugled u svijetu je rastao iz godine u godinu , itd .

Nazad
Vrh