DraleTD
Član
Моји у Шведској су радили тај днк то код њих кошта 50евра и тачно им је показало одакле су све.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ne mozes to vise raditi jer je tvoja dnk izmenjena zbog vakcineI Gorane , sta kaze dnk , imas li kakve veze sa majmunom , ili si od Adama ? Pitam da znam dal da vadim pljuvacku il krv i ja ?
Mozak na pašu
Ugasi onda internet, pa na forum preko crkvene knjige@Goran G. - zanimljivo . Samo ja nesto nauci ne verujem . Crno na belo je po meni sigurnija varijanta . Jel si istazivao kolena i do kog kolena si pronasao svoju lozu ? Poslednjih godinu dana sam i ja istrazivao to preko crkvenih knjiga . U prvom popisu iz mog sela pojavljuje je moj kurdjup ( 8 koleno ) . Posle gledanjem ostalih knjiga stablo se napravilo dalje . To je vrh sto se moze pronaci . Rodjen je 1752 godine i upisan je kao Maksim Jovanov . Stim sto mislim da su u to vreme u knjige upisivana crkvena a ne imena kako su ih zvali . Dalje iz arhive u Pancevu ( koja je digitalizovana ) i gde ima svih crkvenih knjiga se pronaslo u knjizi umrlih da je umro 1796 . Tu se moze videti ime njegovog oca a moga devetog kolena . E sada dalje mislim da se ne moze pronaci pa jel smo se doselili u tim seobama ili smo bili ovde tesko je reci .
Од ране зоре је тако па ево цели дан. Дува јужни ветар као луд. Једва сам опрскао трешње ал' изгледа џабе. Поједоше их рутаве бубе а лете по ветру чудо једно.Nista se od pijeska nevidi . Par stotina metara mozda.
Vidi, ja sam imao s partnerima firmu i od sredine 80-ih do 2005 više video klubova, distribuciju, filme u bioskopu, para lepo.Ako su pare čiste što izlazi iz posla u kojem je zaradio pare? Meni nema logike.
Moguce je. Nisam upoznat sa tim. Ja nisam veliki ali prosle godine 30 vrecica pionira ove godine nijedna. Samo zbog cijene i nista drugo.Nacuo sam da se u vasem kraju , Semberija , desetak bas velikih ratara dogovorilo da bojkotuju Pionir i Dekalb ,zbog cijena ? Dali je to istina ?
Trebao bi to da zori u kravljem rogu koju godinu, onda bi bila kesica za 100 jutara.Danas komsija posijao 4ha kukuruza. 10kg po hektaru djubriva energy root 5-55-10 cini mi se. Kaze prihrana preko lista nesto u kesicama. 250 grama po hektaru. I to je to sa djubrivom za ovu godinu. Ja sve mislim da ce reci da se sali.