Kremator
Član
Uh u to vec ne bih ulazio, bas ekstremno, mada koliko sam propratio niko ne prica o motivu, samo da je kao teroristicki akt..
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da , a terorista posle pucanja u patrolu policije na mestu zločina prvo što uradi to je da baci pasoš i ličnu kartu (ukradenu od brata).Uh u to vec ne bih ulazio, bas ekstremno, mada koliko sam propratio niko ne prica o motivu, samo da je kao teroristicki akt..
Meni ovo deluje kao katastrofa za celu Srbiju, a narocito za siru okolinu Loznice. Ko ce ici u Banju Koviljacu kad ce se rudarenje vrsiti na 10-15km, ko ce kupovati poljoprivredne proizvode iz tih krajeva. Zona Drine, Macva pa i Sava ce takodje gadno nagrabusiti.Koliko ce uticati na grad Loznicu dovoljan je pokazatelj javno dostupna informacija da ce grad od rudne rente dobiti oko 20mil eura godisnje a komunalno preduzece grada Loznice je podiglo kredit od 300mil eura za neke nabavke...
Znači smešno
Drzava ce dobiti približno onoliko koliko su platili prenos premijer lige a da ne tražim dalje na kakve su bahanalije bacili i više para...
Biće u prvi mah zaposleno 1000 ljudi a kasnije ce se smanjiti na 600
I za sve to raseliti po vučićevom govoru 100000ljudi i trajno uništiti 1000de hektara plodne zemlje, zagaditi pijacu vodu i ko zna šta još
I ja ne vidim tu išta dobro za srbiju....verovatno ce se neko okoristiti ali narod i drzava sigurno ne
To je nama naša pamet dalaMeni ovo deluje kao katastrofa za celu Srbiju, a narocito za siru okolinu Loznice. Ko ce ici u Banju Koviljacu kad ce se rudarenje vrsiti na 10-15km, ko ce kupovati poljoprivredne proizvode iz tih krajeva. Zona Drine, Macva pa i Sava ce takodje gadno nagrabusiti.
Kako čujem Loznica se polako puni policijom a i šabačka kasarna je puna specijalaca
Rešio da se obračuna sa narodom...