trtmrt
Banned
da ih nije menjao gazda za gradjevinski materijal, kao jedan u sremskoj kamenici?jer su se ukrajinke razbezale
je bio oglas u novinamamenjam ku*ve za gradjevinski materijal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da ih nije menjao gazda za gradjevinski materijal, kao jedan u sremskoj kamenici?jer su se ukrajinke razbezale
je bio oglas u novinamamenjam ku*ve za gradjevinski materijal
Сатро их је твој либидо.Ja sam ozbiljan,stvarno sam radio nekoliko dana.Klub je posle par dana propao jer su se ukrajinke razbezale
PimpAu Bokte, Gorane, pa da li je to moguće?
Baš smo nas dvojica razgovarali i svemu i svačemu iz naših životnih priča, ali nisi mi se nikada hvalio da si bio DŽigolo.
Jesi sav tako vižljast, kako žene i vole.
Daj prevedi?
Makro, sto bi reko jedan iz sela makrov.Daj prevedi?
Треба хватати корак на време. Значи, престајемо са употребом инсектицида и гајимо културе за исхрану инсеката а онда направити неку феромонску амбалажу па нек се сами "беру". Затим ћемо ту храну да извозимо "зеленом западу" а ако претекне мислим да ће свиње и живина то да поједу па за нас да буде кобасица и јаја (да не заборавим рибе). Е онда ће код нас да процвета "прехрамбени туризам".Прва италијанска фабрика брашна од инсеката отворена је у региону Марке, у централној Италији, упркос противљењу министра пољопривреде те земље Франческа Лолобриђиде.
Kad, gde?Ako među članovima ima antivaksera hteo bih da im čestitamo na uspehu. Četvoro dece je umrlo od velikog kašlja. Nadam se da su sretni i zadovoljni.
Ima na vestimaKad, gde?
Нико овде није против добровољне вакцинације са испитаним и провереним вакцинама. Сваки родитељ мора да сам сноси одговорност да ли ће да вакцинише своју децу и сваки нормалан ће да вакцинише ако је сигуран у то шта је у вакцини или да му одговорна државна институција потврди да је вакцина сигурна.
Али сулудо је оптуживати невакцинисане због тога што не желе да се вакцинишу екперименталним вакцинама.
Сви на свету имају нека права... феминисткиње, педери и леЗИбејке, пензионери, еколози, мањине, већине, разнородни и овакви и онакви... деца од 14 година и до 14 година... само родитељи немају никаква права... породица је та која испашта... а то им је и једини циљ... кад се уништи породица онда ћемо сви бити срећни и нећемо имати
Na instititu za majku i dete NBG.Kad, gde?