Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А ти како можеш да знаш како стоје ствари у Русији и чак како су стајале пре десет, двадесет или тридесет година? Не можеш, јер сам сигуран да те било каква кретања у руском друштву нису интересовала, нити ћеш било шта што се догађа тамо испратити тако што ћеш тражити информацију из тамошњег извора.Sve je to manje bitno. Dal neko pravi stetu i muci svoj narod prvenstveno. Dal donosi pravdu,zakon i slobodu ili puni groblja sirotinjom dok elita jedino dzepove puni , to je bitno.
Не, најјаче је то што теби не пада на памет да у време рата између Русије и Украјине посумњаш то што је написано у посту на "Х"-у неког весељака из Украјине, па да мало гуглаш и покушаш да сазнаш да ли то што преноси, има неко утемељење у стварности. По бедастоћама које си до сада постовао у овој теми, које се тичу Русије, сигуран сам да ниси ни покушао. Ал' то је свачије, па и твоје, неотуђиво право.ali naj jace je kad je bio na dva mesta u isto vreme
Пошто сам се јасно декларисао као русофил, могу само да те питам: је л' то најумније што си овог месеца могао да смислиш?Al su napaljeni ovi rusofili!
Vino se ne nacinje do nedelje u 21 h i pojave glavisine sa rezultatimaLjudi serete po naprednjacima a oni idu napred. Danas je 8.12 a bozic je tek 25.12 a oni krenuli vec da raznose poklone za bozic
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Да, има их седамнаест по евиденцији, тројица су одличи музичари, двојица одлични са борилачким вештинама, сви осим тројице говоре течно немачки, а чак петорица говоре арапски и само двојица фарси, док само један вози крос мотоцикле, а сви служе руској држави.putinov dvojnik se malo zajebava sa masom
Sve je to manje bitno. Dal neko pravi stetu i muci svoj narod prvenstveno. Dal donosi pravdu,zakon i slobodu ili puni groblja sirotinjom dok elita jedino dzepove puni , to je bitno.
Danas ili juce , u Izraelu ili Gazi poginuo je sin nekog Izraelskog ministra u borbama kao pripadnik vojske .
Poenta moje opaske , to sto si stavio repliku cak nije bila direktno vezana samo za Putina.Poenta je bila da gine sirotinja ,i primjer Izraela nakon mjesec dana rata ,zato sto su izuzetak . Ovde je bio rat 4,5 godina , u Hr isto
i Srbija je bila u ratu , jel poginuo jedan sin od nekog ministra ili slicnog ili zamislite da se zakuva pa da Andrej npr ode u rov ko sto je nekad , cini mi se ,kralj Petar poslo sina . ..
Да, има их седамнаест по евиденцији, тројица су одличи музичари, двојица одлични са борилачким вештинама, сви осим тројице говоре течно немачки, а чак петорица говоре арапски и само двојица фарси, док само један вози крос мотоцикле, а сви служе руској држави.