MOMOSARIC
Član
A kad bi bog dao da ostane tamo kod Arapa , srce bi mi bilo na mjestu . Tamo bi mi bili omrazeni , a u Rusiji braca , al ko mene pita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece on zbog nas da bude negde daleko . Spreman je kao zapeta puska da nam pomazeA kad bi bog dao da ostane tamo kod Arapa , srce bi mi bilo na mjestu . Tamo bi mi bili omrazeni , a u Rusiji braca , al ko mene pita.
Kamo sreće da Oni nas svojataju kao mi njih.Nece on zbog nas da bude negde daleko . Spreman je kao zapeta puska da nam pomaze
I sam znas da jesmo najblizi sa njima . Iz istog plemena poticemo i to ne mozes pobiti .
Ako mislis da je sadasnji bolestan i rdjav ovaj je gori od njega xxx puta!
Ovo je cista montaza, ovaj ne sme ni po rusiji nigde da ide
Predsednici SAD su se kretali svuda bez obzira na to koliko su ratova proizveli unazad i koliko je mnogima cilj da zbog istih smaknu jednog pa makar bio i u penziji,sve to bezbednosne sluzbe odradjuju da mi ne moramo da brinemo za njihova dupeta
...UK intel says.Ovo je cista montaza, ovaj ne sme ni po rusiji nigde da ide